Gălățean închis cinci ani pentru agresiune sexuală

Gălățean închis cinci ani pentru agresiune sexuală
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un tânăr din județul Galați a fost condamnat definitiv după mai bine de un an de când ar fi supus la perversiuni o fată din Fârțănești. Dosarul în care George Marius Butuc a fost trimis în fața instanței sub acuzații de viol în formă continuată a fost finalizat printr-o primă condamnare la jumătatea lunii martie 2024, când Judecătoria Tg. Bujor i-a aplicat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani și 6 luni, stabilind că se făcea vinovat de agresarea sexuală, în diverse moduri, a unei tinere, timp de aproape trei luni, în perioada ianuarie-martie 2023.

Individul, în vârstă de 22 de ani, a contestat decizia, însă Curtea de Apel a hotărât că sentința primei instanțe a fost justă, astfel că, zilele trecute, un judecător de la Tg. Bujor a emis mandatul de executare a pedepsei. Butuc, care își recunoscuse faptele în fața instanței și încheiase un acord de recunoaștere în speranța unei sentințe mai ușoare, a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați. El este obligat să îi achite victimei sale 8.000 de lei cu titlu de daune morale și să nu o contacteze ori să se apropie de ea la mai puțin de o sută de metri până când pedeapsa pronunțată va fi considerată ca executată.

Citit 3577 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2024 18:48

1 comentariu

 • postat de Gigi amoroso
  Marți, 18 Iunie 2024 18:44
  89.137.226.***
  Daca promitea ca o ia de nevasta poate instanta anula pedeapsa, sau o micsora.
  Nu i-a sugerat nimeni si nu l-adus capul iluminat, avand in functiune doar capul ala obraznic si neastamparat, despre care o vorba de duh spune sa nu te joci si cu CFR-ul, ca platesti scump.
  Eh! lume, lume...
  15
  5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.