Asistente medicale din Galaţi arestate pentru dare de mită

Asistente medicale din Galaţi arestate pentru dare de mită
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două asistente medicale din Galaţi, Adriana Ionescu şi Luminiţa Gabriela Tirim au fost arestate vineri la propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Secţia de Combatere a Corupţiei. Măsura a fost bătută în cuie de Tribunalul Bucureşti. Din primele informaţii pe care le deţinem, cele două erau cercetate într-un dosar penal aflat pe masa de lucru a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Se pare că învinuirile erau de fals în acte oficiale şi uz de fals, povestea ţesându-se pe marginea acordării certificatelor de handicap în schimbul unor sume de bani, în acest caz vehiculându-se informaţia că s-ar fi dat şi 2.000 de euro pentru obţinerea actelor. Pentru a scăpa de acest dosar, cele două au fost dispuse să dea o mită de 50.000 de lei unui subcomisar al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). După ce acesta le-ar fi înregistrat, a urmat flagrantul, reţinerea şi arestarea lor. Numele lor apare pe site-ul Tribunalului Bucureşti, în dosarul 75034/3/2011.

Citit 5635 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2011 17:21

3 comentarii

 • postat de un galatean
  Marți, 06 Decembrie 2011 17:19
  Stau si citesc si nu-mi vine sa cred, cata spaga au luat asistentele astea daca au fost dispuse ele sa dea 50.000 lei spaga ca sa scape, dar cat au luat doctorii care-si puneau viza pe dosare.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IANCU JIANUL
  Luni, 05 Decembrie 2011 12:30
  Acesti medici ar trebui eutanasiati public televizat! SUNT MONSTRI NU OAMENI.
  Munca cu omul este foarte dificila si trebuie sa pui suflet, dar cand mai si ''repari'' oameni si iti ''uiti'' calitatile
  si meseria daca nu primesti o atentie fortata atunci te numesti MONSTRU. Iar tot acest mecanism porneste de jos in sus cu trimitere de sus in jos. Ministerul inchide ochii cand doctorii ucid pacienti si cer spaga, fura echipamentele medicale primite si le ''ascund'' in cabinetele lor particulare iar medicii dau cat mai putine retele compensare, operatii indreptatite si urgente, consumabile in spitale si multe alte drepturi pe care pacientii nu beneficiaza nici 80% DESI CONTRIBUIE LUNAR! Nu este o cerseala este un fapt, eu platesc trebuie sa beneficiez, atunci nu mai platesc CLAR!

  Ma prezint la urgente acum cati-va ani la Spitalul Judetean si asistentele se uitau la Star Trek, aveam dureri ingrozitoare si nu aveau un calmant. Zic pai cei fel de spital sunteti? Au dat din umeri, Am plecat nervos si cu ultimile puteri am fost la farmacia non-stop. Oare unii oameni nu se privesc in oglina dimineata!!!! NU PREA CRED!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pensionara
  Duminică, 04 Decembrie 2011 23:27
  Se spune sa nu te bucuri de raul altuia! Dar!!!!!!!!!!!!!!!Coruptia in spitaledin Galati a atins cote inmaginabile.Trebuie sa dai spaga de la femeia de serviciu pana la medici.Va spun din proprie experienta deoarece am avut mama internata si sotul de mai multe ori.Se dau bani pentru a se schimba un cearsaf, pentru a se aduce o plosca sau un urinar,numai vorbescdespre o clisma care era necesara deoarece pacientul avea abdomen acut.Cand internezi pe cineva vin toti buluc pentru a primi bani apoi dispar.Nu te mai cunosc,schimba tura si trebuie sa o iei de la capat cu impartitul banilor cu cei care vin la servici.In ceea ce priveste acordarea certificatului de handicap este o mare afacere.Am dus pe mama la comisei( suferise 3 accidente vasculare,nu vorbea,nu mergea,era amnezica etc.) care ahotarat :are drept la insotitor cand nu mai da nici dintr-o mana a s spus un membru al comisiei de evaluare.Acum i s-a indeplinit dorinta ,mama a decedat.Sotul meu cu multiple bay-pasuri si 2stenturi afost respins de comisi pentru ca aceste operatii nu sunt cuprinse in punctajul de acordare a ajutorului social,desi de fata era si directorul OVIDIU PERIS care interpreteaza lege cum vrea si dupa spaga primita.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.