Ziua recursului: Apaterm, din nou în instanţă

Ziua recursului: Apaterm, din nou în instanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi ar putea fi o zi decisivă pentru soarta societăţii locale Apaterm. La Curtea de Apel se va judeca recursul împotriva hotărârii prin care s-a dispus intrarea în procedură simplificată de faliment.

După cum ne-a declarat administratorul special al Apaterm, Adriana Stratulat, societatea funcţionează, pentru că intrarea în faliment a fost suspendată pe perioada judecării recursului şi speră ca lucrurile să se aşeze în favoarea planului de reorganizare.

„Suntem o societate care asigură un serviciu de utilitate publică. Suntem optimişti, ne facem treaba şi am depus actele pe care le considerăm oportune pentru a ne susţine recursul. Sunt 700 de salariaţi care lucrează aici, unii de ani de zile, au căpătat aici experienţă, competenţă profesională. Implicaţiile sunt enorme, dacă multiplici numai cu numărul membrilor lor de familie. Dincolo de efectele sociale exterioare, nu poţi să nu vezi totul. Eu pun suflet în ceea ce fac şi cred în planul de reorganizare pe care l-am depus la început”, ne-a declarat Adriana Stratulat.

Citit 1834 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2012 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.