S-a oprit pentru o escală în România şi a rămas trei ani!

S-a oprit pentru o escală în România şi a rămas trei ani!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Mascaţii” de Bucureşti păzeau, joi, la Curtea de Apel, boxa arestaţilor. De fapt, ei îl aduseseră în faţa instanţei pe Robert Gârleanu, un individ arestat într-un dosar de trafic de persoane, instrumentat de procurorii bucureşteni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

La Galaţi, omul a fost adus doar pentru un banal furt de maşină, în care mai este implicat şi un anume Vladislav Pânzari, judecat în libertate. Numele lui Gârleanu ne este cunoscut nouă, gălăţenilor, pentru că în urmă cu trei ani s-a aflat şi sub ancheta procurorilor noştri, tot pentru nişte furturi de maşini scumpe.

Joi, însă, Robert Gârleanu a fost adus pentru a i se judeca recursul împotriva unei condamnări de patru ani. La fel a primit şi Pânzari, numai că acesta din urmă a povestit că singura lui greşeală a fost că în 2009 s-a întors din Italia şi a făcut un drum în România, pentru că trebuia să-şi întâlnească un cunoscut. „Am venit acum trei ani şi am rămas aici. Acum stau în Iaşi, împreună cu soţia şi fetiţa care ni s-a născut între timp. Am plecat din Italia ca să ajung în Moldova şi de trei ani sunt blocat aici, că nu am voie să plec”, a spus omul, cu un vădit accent moldovenesc. Maşina, foarte scumpă de altfel, a fost luată de Gârleanu şi adusă înapoi după şase ore, prejudiciu nu există, motiv pentru care avocaţii au cerut diminuarea pedepselor.

Citit 2609 ori Ultima modificare Luni, 04 Iunie 2012 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.