Accident mortal pe Faleză, pedepsit cu şase luni cu suspendare

Accident mortal pe Faleză, pedepsit cu şase luni cu suspendare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionuţ Onel, bărbatul care a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni ziua în amiaza mare, a fost condamnat de judecători la şase luni de închisoare cu suspendare. Incidentul s-a petrecut în martie 2012, pe Faleza superioară.

Şoferul, angajat al unei firme de pază şi protecţie, a fost cercetat şi condamnat de o primă instanţă. Judecătoria l-a obligat pe bărbat să-i achite familiei daune morale şi materiale în cuantum de 153.000 de lei. Acesta mai are de plătit şi cheltuielile cu judecata procesului la prima instanţă, care se ridică la suma de 1.500 de lei, jumătate din aceasta cheltuindu-se în faza urmăririi penale, la Parchet.

Deocamdată, cei implicaţi în acest proces penal au atacat decizia Judecătoriei, la Curtea de Apel Galaţi, următorul termen fiind fixat pentru data de 27 februarie.

Accidentul rutier mortal nu este singurul care în ultima perioadă a suscitat interesul publicului. Un alt caz este cel al lui Ionel Moca, zis Machena. Acesta, din cauza vitezei, a spulberat două femei. Pentru dublul accident mortal, Machena s-a ales iniţial cu o condamnare de şapte ani, după care Curtea de Apel l-a condamnat la patru ani şi jumătate.

Citit 6544 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.