Accident mortal pe Faleză, pedepsit cu şase luni cu suspendare

Accident mortal pe Faleză, pedepsit cu şase luni cu suspendare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionuţ Onel, bărbatul care a accidentat mortal o bătrână pe trecerea de pietoni ziua în amiaza mare, a fost condamnat de judecători la şase luni de închisoare cu suspendare. Incidentul s-a petrecut în martie 2012, pe Faleza superioară.

Şoferul, angajat al unei firme de pază şi protecţie, a fost cercetat şi condamnat de o primă instanţă. Judecătoria l-a obligat pe bărbat să-i achite familiei daune morale şi materiale în cuantum de 153.000 de lei. Acesta mai are de plătit şi cheltuielile cu judecata procesului la prima instanţă, care se ridică la suma de 1.500 de lei, jumătate din aceasta cheltuindu-se în faza urmăririi penale, la Parchet.

Deocamdată, cei implicaţi în acest proces penal au atacat decizia Judecătoriei, la Curtea de Apel Galaţi, următorul termen fiind fixat pentru data de 27 februarie.

Accidentul rutier mortal nu este singurul care în ultima perioadă a suscitat interesul publicului. Un alt caz este cel al lui Ionel Moca, zis Machena. Acesta, din cauza vitezei, a spulberat două femei. Pentru dublul accident mortal, Machena s-a ales iniţial cu o condamnare de şapte ani, după care Curtea de Apel l-a condamnat la patru ani şi jumătate.

Citit 6281 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 17:28

24 comentarii

 • postat de Paraschiva Ciuverca
  Miercuri, 25 Noiembrie 2015 23:21
  92.231.32.***
  Am si eu o intrebare ..Cum e posibil ca un om beat la volan a omorit un copil de 11 ani acum 3 luni in urma si el este inca liber ?Unde este legea ? De ce nu se face dreptate?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Spre comparatie
  Luni, 17 Februarie 2014 10:51
  82.137.8.***
  Acum doi ani, cand un sifer de duba adat cu spatele fara sa se asigure si a dat peste oalta „batran”, care mergea pe marginea strazii fiindca trotuarul era ocupat de zapada, pedeapsa a fost muuuult mai grea. Pentru sofer. Batrana a intrat in spital, desi s-a tratat ceva timp, a decedat uletrior. Si aceeasi Judecatorie Galati dispunea „Condamnă pe inculpatul Ivan Iulian la o pedeapsă de 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 178 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 320 ind. 1 alin. 7 C.pr.penală, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a şi c Cod penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. d Cod penal (faptă săvârşită la data de 17.12.2009). În temeiul art. 81 Cod penal, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe durata unui termen de încercare de 3 (trei) ani, stabilit în condiţiile art. 82 Cod penal. Aplică inculpatului Ivan Iulian pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a şi b Cod penal, iar în temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 3 (trei) ani. Instanţa constată că în cauză s-a constituit parte civilă Lupu Dorin Nicolae cu suma de 33.210 lei daune materiale şi suma de 120.000 lei daune morale, iar Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „ Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi s-a constituit parte civilă pentru suma de 502,92 lei reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale acordate victimei Lupu Victoria. În temeiul art. 14 şi 346 Cod de procedură penală, în referire la art. 998 şi urm. Cod civil, obligă pe inculpatul Ivan Iulian în solidar cu partea responsabilă civilmente Cooperativa Meşteşugărească Mobila SCCM Galaţi şi alături de asigurătorul SC BCR Asigurări Vienna Insurance Group SA- Sucursala Galaţi la plata următoarelor sume: - 20.000 lei daune materiale către partea civilă Lupu Dorin Nicolae - 30.000 lei daune morale către partea civilă Lupu Dorin Nicolae”.
  Dosarul a fost recurat, iar Tribunalul a crescut despagubirle la un 70 de mii de lei catre fiul batranei, instructor auto, prieten cu multi politisti de la rutiera...
  0
  9
  Raportează
 • postat de S-a scos!
  Luni, 17 Februarie 2014 10:30
  82.137.9.***
  Nu plteste soferul mare lucru. Fiindca hotararea instantei spune: „ obligă asigurătorul de răspundere civilă auto S.C. „UNIQA Asigurări” S.A. Bucureşti, la plata de despăgubiri, după cum urmează: - suma de 10.000 lei, cu titlu de daune materiale, către partea civilă Stoian Petrică; - suma de 50.000 lei, cu titlu de daune morale, către partea civilă Stoian Petrică; - suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, către partea civilă Stoian Petrică; - suma de 10.000 lei, cu titlu de daune materiale, către partea civilă Stan Nicoleta; - suma de 35.000 lei, cu titlu de daune morale, către partea civilă Stan Nicoleta; - suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, către partea civilă Stan Nicoleta; - suma de 10.000 lei, cu titlu de daune materiale, către partea civilă Cojocaru Dorina; - suma de 35.000 lei, cu titlu de daune morale, către partea civilă Cojocaru Dorina şi - suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, către partea civilă Cojocaru Dorina. Respinge restul pretenţiilor formulate de părţile civile Stoian Petrică, Stan Nicoleta şi Cojocaru Dorina, cu titlu de daune materiale şi morale, ca fiind nefondate. Constată că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi – Serviciul S.M.U.R.D. nu s-a constituit parte civilă în cauză. În temeiul art. 191 alin. 1 Cod procedură penală, obligă pe inculpatul Onel Ionuţ la plata sumei de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 710 lei reprezintă cheltuielile judiciare avansate de stat pentru faza de urmărire penală.”
  Iar hotararea e din 6 noiembrie 2014. Deci, acum, publicarea ei e doar pentru vreolinistire a spiritelor, ca sa se arate ca se mai face dreptate in tara asta fiindca s-a ajuns la prea multe suspendari la accidente cu victime etc.
  Si da, exista politisti cu numele Onel, unul la IPJ Galati, specialist III, (Iulian -Nicusor) si unul detasat la Transportui, la Buzau, (Aurel).
  0
  8
  Raportează
 • postat de cir
  Luni, 17 Februarie 2014 10:10
  83.103.186.***
  Am informatii de la martor ocular, care a dat declaratie la politie insa nu a fost chemat ca martor la proces. Femeia a traversat grabita, insa ERA PE TRECEREA DE PIETONI. Soferul in cauza avea masina cu viteza, nu a acordat prioritate si a lovit pietonul. Ce pedeapsa a primit, nu e de competenta mea sa ma pronunt.
  0
  0
  Raportează
 • postat de STOP CORUPTIEI DIN JUSTITIA ROMANA!!!
  Luni, 17 Februarie 2014 02:37
  5.13.171.***
  In ce "misiune" era masina firmei de paza???!!!Am lucrat sofer la o astfel de firme de paza,iar "misiunile" sant ca face scandal un boschetar intr-un bar sau intr-o sala de jocuri.Pentru asa ceva sa iei viata unei femei nevinovate,care a traversat regulamentar???!!!Nu mai spun ce golanii fac firmele astea de paza,gen IPS,care te obliga sa treci pe rosu sau sa circuli pe linia de tramvai daca ai "interventie",desi tu stii ca nu e legal.Au angajati cu cazier,care au facut puscarie,desi legal este interzis acest lucru,ponteaza mai multi oameni la obiective gen Spitalul Judetean ca sa ia mai multi bani pe care-i impart patronii,isi schimba periodic denumirea ca sa nu se achite de datorii la fostii angajati si la Stat,au relatii la ITM,nu acorda concediu de odihna,si multe alte magarii!!!Asta e justitie in Romania???Sa de-a DUMNEZEU ca mama sau tatal judecatorului(oarei) sa piara in aceleasi conditii iar sentinta sa fie identica,,macar poate asa va realiza ca exista DUMNEZEU si JUSTITIE DIVINA,m-am saturat sa aud in Romania de atatea accidente in care mor oameni nevinovati,rusine justitiei galatene!!!
  0
  17
  Raportează
 • postat de STOP CORUPTIEI DIN JUSTITIA ROMANA
  Luni, 17 Februarie 2014 02:10
  5.13.171.***
  Ceea ce nu cred judecatorii (desi ne pun pe noi sa juram pe acea mizerie masonica numita biblie) este ca DIVINITATEA chiar exista,nu aceea din biblie,ci aceea reala,iar mai presus de justitia pamanteana este JUSTITIA DIVINA,care isi spune cuvantul mereu,dar in timp.Am vazut politisti care dadeau carnete cu spaga morti in accidente,interlopi care au sfarsit in violente copiate dupa stilul lor de operare,oricum,asta e marea problema care ne-a cuprins toata tara,lipsa credintei adevarate in DIVINITATE prin substituirea ei cu mersul la biserica ortodoxa sau alte culte masonice.Daca judecatorii care dau astfel de sentinte ar crede cu adevarat in DUMNEZEU,ar fi mult mai corecti,iar noi ca popor am fi mult mai civilizati,fiindca justitia este principalul instrument de masura si corectare a starii spirituale specifice unui popor.Dar,avand in vedere ca un mare procentaj din populatia Romaniei crede ca la biserica sau la adunare IL intalneste pe DUMNEZEU,nu ma mira ca s-a ajuns la o moralitate asa de scazuta in tara noastra.Bisericile nu mai au NIMIC in comun cu DUMNEZEU,au ajuns doar niste srl-uri importante de facut bani pe timp de criza care profita de naivitatea oamenilor si numarul actual imens de decese.
  0
  9
  Raportează
 • postat de galatean
  Duminică, 16 Februarie 2014 11:22
  5.13.198.***
  frate, fracsu e mare militian in politia judeteana, e subofiter sau ofiter nu stiu sigur.. asa ca .. a scapat usor ...:))) nu va mai faceti griji , si bani ii da in 10 ani, ca face o rata, sa le dea nu stiu cat pe luna :)
  0
  9
  Raportează
 • postat de Cristina
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 15:31
  86.124.203.***
  Costine, mama, esti o bovina! Incaltata! Una la mana: auto implicat in accident era pe banda 1! Microbuzul care a oprit pentru a ceda trecerea era pe banda 2! ( putina imaginatie iti trebuie ca sa-ti dai seama cum a avut loc accidentul!) Si a doua la picior: cat, dracu', crezi ca ridica "paznicii" astia pe luna ca sa mituiasca justitia?! "Paznicul" ala abia are dupa ce sa traga apa la wc! Si, dupa ce ca avea un salariu de rahat, acum chiar c-o sa moara de foame si mai are si constiinta incarcata pan' la moarte! Chiar crezi ca toti soferii implicati in astfel de accidente sunt criminali nesimtiti, fara scupule, tineri teribilisti, vitezomani?! Accidente se mai intampla, sfantule!!!
  16
  2
  Raportează
 • postat de Costin
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 12:22
  5.13.226.***
  Hm ... Accidentul a fost pe Faleza , strada cu 4 benzi late , femeia aia a fost luata pe capota pe trecerea de pietoni pe banda 2 ... e clar ... accident facut de un criminal nesimtit , fara scupule , un tanar teribilist , vitezoman , care crede ca uniforma aia de paznic ( ca pana la urma ...cam aia sunt ) ii da orice drept ...! Hm... 6 luni cu suspendare ...! Va dati voi seama ... cam cata spaga se poate lua de catre judecatorii care au pronuntat asemenea aberatie ? Oameni s-au facut !
  2
  19
  Raportează
 • postat de noone
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 09:26
  5.13.242.***
  Dincolo de toate comentariile a celor care cred ca mortul e de vina si nu se merita sa le raspunzi...6 luni cu suspendare e echivalent cu achitarea.Un singur comentariu de toata lauda: Instanta trebuia sa fie pe trecerea de pietoni!Bine spus!
  0
  27
  Raportează
 • postat de FELIX
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 08:05
  5.13.148.***
  Dar de ce nu publicati si articole cu pietonii care traverseaza pe culoarea rosie a semaforului,iar noi pina la urma suntem gasiti( TOT NOI SOFERII)vinovati?Pietonii trebuie sa respecte trecerea semaforizata si sa traverseze PE CULOAREA VERDE,altfel vor plati scump -ori vatamare ori chiar moartea - ceea ce nu este bine . ATENTIE PIETONI LA TRAVERSAREA SEMAFORIZATA!!!!!SCRITI SI ASTFEL DE ARTICOLE!!!!!
  23
  2
  Raportează
 • postat de justiţiarul
  Vineri, 14 Februarie 2014 17:41
  5.13.151.***
  Pentru autoarea articolului: ar trebui ca în locul unei mâini ce acţionează ca simbol al puterii decizionale, să postaţi chipul sau figura judecătorului care a dat o asemenea sentinţă, inclusiv numele, ca şă ştim şi noi cum arată simbolul dreptăţii încarnate, să-l recunoaştem dacă ne întâlnim cu el, ca să-l "felicităm" pentru o decizie demnă de cartea recordurilor juridice de prost gust.
  În fond, ca o interogaţie retorică, cine e de fapt mai vinovat? Inculpatul acuzat de ucidere (din culpă) sau omul legii care-l lasă în libertate, cu o pedeapsă de-a dreptul hilară şi ultra simbolică....în niciun caz nu e legea penală de vină pentru că ea prevede efectiv pedeapsa cu închisoarea, iar suspendarea aplicării pedepsei e lăsată arbitrar la aprecierea judecătorului....Deci împotriva cui ar trebui noi, oamenii de rând care avem familii, mame şi bunici, să ne revoltăm?!
  Iar în privinţa sumei aferente despăgubirilor pe care inculpatul le-ar avea de plătit părţilor vătămate, în mod SIGUR inculpatul nu va avea nimic de plătit, ci firma de asigurare prin RCA-ul maşinii implicate în accident. Şi atunci cum simte pe pielea lui acest individ vinovat de moartea unui semen pedeapsa aplicată prin lege? Aproape deloc şi aproape nimic...
  Eu aş înţelege din acest rezultat prezentat în presă că în România există un profund dispreţ faţă de viaţa însăşi şi demnitatea umană a cetăţeanului de rând. Repetarea unor astfel de decizii judecătoreşti simbolice şi chiar nedrepte, încurajează în mod indirect, pe străzile României, înmulţirea cazurilor de ucidere din culpă aflate deja la un nivel îngrijorător de mare. Ar trebui noi, cetăţenii, să ne autosesizăm şi să cerem cu fermitate autorităţilor în drept să-i pedepsească aspru pe cei ce încalcă flagrant, uneori cu bună ştiinţă, regulile de circulaţie şi legislaţia în vigoare. Să ne gândim că acest real pericol ne poate lovi oricând şi pe noi, simpli cetăţeni, magistraţi sau parlamentari dacă rămânem indiferenţi şi nu luăm atitudine, prin solidaritate şi mobilizare, pentru a nu ajunge să trăim durerea familiilor indoliate în acest mod; sau poate vrem să credem că nu vom trece niciodată prin asta, dar putem fi chiar siguri de asta?
  Felicitări domnului “Supăratu” pentru reactualizarea cazului şi împrospătarea memoriei. E clar că nu el ar fi trebuit să facă asta, ci altcineva…..
  1
  25
  Raportează
 • postat de Suparatu`
  Vineri, 14 Februarie 2014 16:01
  5.13.212.***
  Maria Fabian a scris un articol slab si insuficient argumentat:
  1. soferul respectiv mergea cu viteza f.mare (corpul femeii a fost aruncat la circa 10 m.) in conditiile in care un microbuz oprise deja pe banda 2, pentru a permite traversarea pe zebra a pietonilor. Daca era atent realiza ca trebuie sa opreasca si el, asha cum a oprit microbuzul pe banda 2.
  2. nu stiu daca persoana decedata era chiar ``o batrana``, asha cum insinueaza Maria Fabian, eu nu cred ca la 62 de ani esti ``o batrana`` !
  3. pentru cine nu cunoaste cazul iata ce scria VL la data respectiva: ``
  Un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc în această dimineaţă pe Faleza Superioară a Dunării, în dreptul „Zidului mic”. O maşină aparţinând firmei de pază Rosgeur a lovit mortal o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului femeia a decedat pe loc, iar echipajul SMURD care a intervenit nu a putut decât să constate decesul.
  Femeia traversa strada dinspre Faleză spre cartierul Mazepa, iar un microbuz care circula pe a doua bandă, dinspre Elice spre parcul Viva, a oprit pentru a-i permite femeii să traverseze. Nu a procedat la fel şi şoferul autoturismului condus de agentul de pază de la Rosegur.
  După ce echipajul SMURD a constatat decesul, la faţa locului a sosit şi o maşină a Serviciului de Medicină Legală, care a ridicat cadavrul. În tot acest timp, circulaţia a fost deviată şi dirijată de mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Rutiere. Aceştia au făcut şi primele măsurători, pentru a putea vedea în ce condiţii s-a produs incidentul.
  „Din primele date, reiese faptul că femeia, în vârstă de 62 de ani, a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni. Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 26 de ani, este angajat al unei firme de pază şi protecţie. Acesta ne-a declarat că se afla în misiune în momentul în care a lovit-o pe femeie. Vom întocmi un dosar penal pentru ucidere din culpă, pe care îl vom înainta către Parchetul Galaţi”, a declarat Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.
  Deşi se afla în timpul unei misiuni, legea nu prevede un regim special pentru maşinile aparţinând firmelor de pază şi protecţie``. Linkul este: http://www.viata-libera.ro/eveniment/28275-accident-mortal-faleza-galati-rosegur-trecere-de-pietoni
  4. este O MARE LIPSA DE RESPECT pentru victima, din parte autoarei articolului, sa aduci vorba aici in articol de cazul interlopului, traficantului de droguri Machena, sunt doi soferi total diferiti ....
  5. la final, raman cu regretul ca o viatza de om a fost curmata brusc la 62 de ani, ca un tanar de 26 ani (ce ironie, aceleasi cifre scrise altfel...) va avea pe constiintza o crima produsa evident fara voia lui, si ca unii ziaristi de la Viatza Libera sunt neprofesionisti ....... Regrete si pentru cele doua vietzi spulberate de mafiotul Machena ......
  0
  33
  Raportează
 • postat de Johnescu
  Vineri, 14 Februarie 2014 12:08
  188.27.129.***
  Pt tanar e bine ca nu plateste foarte scump o greseala care i-ar fi putut marca viata mai grav decat a facut-o deja. Pt familia decedatului, dreptate cu jumatate de gura...
  Oamenii nu pot fi facuti sa respecte trecerile de pietoni(sau indicatoarele rutiere) decat prin forta. Adica amenzi uriase, limitatoare de viteza, semafoare cu buton.
  Din nefericire pt Galati, va mai dura ceva timp pana cand mai marii urbei vor face ce trebuia facut inca de acum 15-20 de ani...
  3
  4
  Raportează
 • postat de Any
  Vineri, 14 Februarie 2014 11:26
  83.103.186.***
  Ar trebui să se gândească şi magistraţii că au familii.Mă întreb dacă ar fi fost ruda magistratului nu ar fi dat 6 luni cu executare.Cât de arbitrară poate fi o hotărâre în funcţie de interesele celui ce împarte dreptatea
  1
  19
  Raportează
 • postat de costi
  Vineri, 14 Februarie 2014 10:56
  82.208.163.***
  @Marius Stanica suma nu reprezinta nimic, daca individul e bogat sau daca e sarac si nu are nimic pe numele lui. Iar suma nu asta nu il va urmari toata viata, pentru ca datoriile se prescriu dupa 3 ani.
  0
  12
  Raportează
 • postat de negonic
  Vineri, 14 Februarie 2014 08:55
  5.13.164.***
  @ Catalin :prost ,mai pe romaneste esti doar tu si argumentul tau .Daca ar fi fost mama ta nu mai gandeai in acest mod. Ai fi strigat in gura mare ca vrei dreptate si ai fi acuzat de crima soferul respectiv . Da, poate este marcat sau poate nu , dar lucrul acesta nu este de ajuns pentru a putea fi iertat .Daca nu am plati pentru faptele noastre unde s-ar putea ajunge stiind ca poti sa faci orice ?Pe sofer il cunosti, sau iti este chiar ruda ? @ Marius, nu masina este de vina in cazul de fata , ci neatentia soferului .Si argumentul tau lasa de dorit ca si argumentul lui catalin .Argumentul tau ar mai fi valabil daca ar fi fost mama ta in locul acelei femei ? Sa presupunem ca instanta (in cazul ca era mama ta implicata in accident ) l-ar fi condamnat la ani grei de puscarie pe sofer ,tu ai mai fi fost in stare sa mergi cu astfel de argument in instanta si sa ceri sa nu fie condamnat ?Nu cred pentru nimic in lume ca l-ai mai fi aparat pe acel sofer ! Nu m-as fi legat de comentariile voastre ,daca catalin ar fi dat dovada de putin bun simt si nu ar fi jignit . @ da Gigel Potrivniku ,cand vedem asemenea sentinte regretam ca nu sunt implicati judecatori in astfel de accidente .
  0
  18
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Vineri, 14 Februarie 2014 08:44
  213.218.53.***
  a omorat fara intentie, din neatentie..

  oricum pentru doritorii de pedeapsa... 153.000 lei noi (1,5 miliarde lei vechi) sunt o suma care o sa ii ramana de plata toata viata si asta doare , poate nu la fel de tare ca puscaria, dar cu siguranta doare.. .

  Sunt curios daca toti pedepesitii penali pentru devalizarea bancilor si statului roman, au avut de plata sume de acest gen !!!
  Nuuuu... au tocat banii, au mituit in stanga si dreapta, si au facut un proces cu suspendare sau chiar si cu executare vreo 3 ani... dar SUMELE, BANII FURATI ???
  Nimic, binenteles.
  14
  5
  Raportează
 • postat de firum
  Vineri, 14 Februarie 2014 08:25
  193.230.156.***
  Trebuie sa mai regretam un lucru, ca pe trecerea de pietoni nu erau guvernantii si parlamentarii. Ei au emis legi ca sa se protejeze fara sa tina cont ca acestea vor fi aplicate si celorlalti infractori. Instanta nu face decat sa aplice legea. Asadar INFRACTORII AU SCAPAT INFRACTORI. Sigu ca in atfel de cazuri poate fi vorba de culpa, adica fara sa ai intentia sa ucizi, dar in cazul smecherilor beti la volan(cazul fiului judecatoarei) sau smecheri cu masini super si viteze enorme(cazul Huidu) se numesc tot criminali.
  1
  17
  Raportează
 • postat de Gigel Potrivniku
  Vineri, 14 Februarie 2014 07:11
  5.13.212.***
  Un singur lucru trebuie sa regretam in asemenea cazuri si atat!
  Ca nu era instanta pe trecerea de pietoni...
  1
  39
  Raportează
 • postat de Andy
  Joi, 13 Februarie 2014 22:46
  79.116.99.***
  Pentru Marius
  E clar că ţii cu el şi vrei să dai vina pe orice, îl cunoşti pe cel pe care îl consider ca şi mulţi alţii, un ucigaş fără voie. Chestia cu maşina care nu era OK este o perdea de fum, nu stă în picioare. Mă mir totuşi că ai dat vina doar pe maşină că de obicei mortul e vinovat iar ucigaşul e căinat că şi-a distrus viaţa. Îţi doresc să nu fii în locul bietei femei care cu siguranţă „era de toată lauda” adică să te izbească mortal un şofer neatent, iresponsabil şi cu viteză de maşini de curse când ai încerca să traversezi regulamentar strada. Ceea ce i se poate întâmpla cu siguranţă oricui este să fie o victimă nevinovată. Gândeşte-te şi la rudele bietei femei care sunt cu siguranţă distruşi. Eu în locul lor mă pun că aş putea fi eu în locul victimei şi cum ar reacţiona familia mea. Un categoric NU i se putea întâmpla oricui, se întâmplă DOAR când conduci ca „nebunu” şi nu ţii cont de trecerea de pietoni, aşa cum fac cei de la firmele de pază când au o aşa-zisă intervenţie.
  3
  39
  Raportează
 • postat de catalin
  Joi, 13 Februarie 2014 22:28
  89.137.221.***
  Nu fiti absurzi, sa nu zic stupizi, sa nu zic prosti. Nu a fost cu intentie, credeti ca el a vrut sa se intample? Credeti ca nu e marcat indeajuns? Ca i s.a intamplat lui si nu voua, e doar sansa, nu fiti ipocriti, 'sfintilor'...
  40
  3
  Raportează
 • postat de Marius
  Joi, 13 Februarie 2014 20:48
  5.13.167.***
  "Barbatul" e un student de 27 de ani si, ca om, e de toata lauda. NU e de scuzat ce s-a intamplat, insa a fost la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit - se putea intampla oricui. Conducea o masina care era departe de a fi ok din punct de vedere tehnic. Maine s-ar putea sa fiu eu in locul lui, sau tu, cel care citesti acum, sau vecinul tau. Pleci cu masina de servici la drum, desi stii ca nu e in regula. Si pleci, sa ai cu ce sa iti intretii familia.
  41
  4
  Raportează
 • postat de x
  Joi, 13 Februarie 2014 19:40
  89.136.185.***
  Stimata Mariana Fabian:
  Va rog mult sa publicati si motivatia sentintei, ca sa stie toata lumea cum poti ucide pe cineva (fie si din culpa) si "sa iei" 6 luni, cu jospendare!
  Va multumesc.
  0
  45
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.