Preşedintele Colegiului Medicilor, îndepărtat din funcţie

Preşedintele Colegiului Medicilor, îndepărtat din funcţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Medicilor din România,  va fi îndepărtat din toate funcţiile publice, după ce Curtea Supremă l-a condamnat pentru conflict de interese.

Inspectorii ANI au constatat ca Vasile Astărăstoae s-a angajat în mai multe proiecte europene derulate chiar de instituţiile pe care le conduce. Ba, mai mult, la fel a făcut şi cu fiica sa.

Valoarea serviciilor prestate de cei doi este de aproximativ 50.000 de euro, bani ce vor trebui acum returnaţi. ANI va solicita la începutul săptămânii viitoare revocarea lui Vasile Astărăstoae din funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor din România, dar şi din cea de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

(surse online)

Citit 1494 ori Ultima modificare Duminică, 06 Iulie 2014 17:37

2 comentarii

 • postat de mutulica
  Luni, 07 Iulie 2014 10:33
  89.136.186.***
  Da mai idiotule platitor de taxe, Georgescu e sef la ANI, manager la ANI, director general la ANI, conducator de agentie ANI, coodronator la ANI, inspector sel la ANI... mama cate functii cumuleaza!
  0
  5
  Raportează
 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe
  Duminică, 06 Iulie 2014 18:29
  185.26.182.***
  Dar jigodia de sef ANi, ala Georgescu, ca are miliarde de conflicte de interese, dar jigodia de base ca are 2 fete cu miliarde de conflicte de INTERESE SI HOTII REALE, de ce nu sunt "traduse la instante"?

  Asta-i justitia ?libera de conflicte politice? a dihaniilor alea?
  8
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.