Se reia procesul accidentului de la Plaja Dunărea

Se reia procesul accidentului de la Plaja Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această lună se va relua procesul tânărului care a cerut un milion de euro despăgubire de la societatea Gospodărire Urbană, după ce a rămas în scaun cu rotile, ca urmare a unui accident pe care l-a avut la Plaja Dunărea. În ianuarie, Tribunalul a dat termen până pe 20 martie pentru ca părţile implicate să studieze raportul de expertiză.

Pe 7 iunie 2011, Ionuţ Chiricuţă a mers la bazin. Tânărul a susţinut că el şi amicii lui au plătit biletele de intrare, dar nimeni nu i-a avertizat că bazinul este în curs de umplere şi că trebuie să fie atenţi atunci când fac scufundări. Ca urmare, Chiricuţă a sărit de pe platformă, dar s-a lovit cu putere de fundul bazinului, frângându-şi coloana.

A urmat un lung şir de tratamente, dar el a rămas ţintuit într-un scaun cu rotile. A făcut sesizare penală, care s-a finalizat cu neînceperea urmăririi, după care, prin avocaţi, Chiricuţă s-a adresat instanţei, cerând societăţii care administrează Plaja Dunărea să-i plătească peste 100.000 de lei, cheltuieli cu spitalizarea, şi un milion de euro, daune morale. Acţiunea a fost înregistrată acum un an, dar judecătorii nu au dat încă nicio decizie.


CITEŞTE ŞI: 27 de ani de ÎNCHISOARE, după ce şi-a UCIS IUBITA în bătaie

Citit 4017 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2015 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.