Cercetat după ce a încercat să MITUIASCĂ POLIŢIŞTI

Cercetat după ce a încercat să MITUIASCĂ POLIŢIŞTI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus, printr-o ordonanţă emisă pe data de 27 noiembrie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Adrian Petru Toderiţă. Bărbatul a ajuns în atenţia anchetatorilor după ce a săvârşit o infracţiune de dare de mită.

Adrian Petru Toderiţă a fost audiat de procurori, aceştia dispunând faţă de bărbat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, măsură ce expiră pe 25 ianuarie 2016.  

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, la data de 26 noiembrie 2015, inculpatul Petru Adrian Toderiţă a insistat să ofere diverse sume de bani martorilor - agenţi de poliţie. Mita ar fi fost oferită iniţial pentru ca agenţii de poliţie să nu-i reţină lui Toderiţă permisul de conducere.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, scopul mitei s-a modificat ulterior, în sensul că Toderiţă dorea să nu fie dus la spital în vederea recoltării de probe biologice, solicitându-le astfel agenţilor de poliţie să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi continuă cercetările în acest dosar, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale ale bărbatului acuzat de dare de mită.

Citit 2154 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 21:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.