Un gălățean este acuzat că a EXPLOATAT SEXUAL o minoră bolnavă psihic
Foto: Sursa foto: Internet

Un gălățean este acuzat că a EXPLOATAT SEXUAL o minoră bolnavă psihic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Metoda ”Loverboy”, practica preferată a proxeneților prin care aceștia își ademenesc și își obligă victimele să se prostitueze, a atins cote de neimaginat la Galați, unde un individ, pe nume Mihai Lazăr, a reușit să ”pună la treabă”, în folos personal, două tinere, una minoră, cu retard mintal, și una majoră, din mediul rural, extrem de săracă, convingându-le, pe fiecare în parte, că este îndrăgostit de ele până peste cap.

După ce a reușit să le determine să practice prostituția cu diverși bărbați, Lazăr le-ar fi exploatat sexual, în schimbul diferitor sume de bani, pe cea minoră în țară, iar pe cea majoră, peste hotare.

Totul a ajuns la cunoștința procurorilor DIICOT Galați, care zilele trecute l-au reținut pe individ. Anchetatorii susțin că au probe suficiente ca să îl închidă, cel puțin temporar, pe proxenet.

”În cauză există suspiciuni rezonabile că în perioada ianuarie - august 2016, inculpatul le-a exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei în diverse locaţii de pe raza judeţului Galaţi, comuna Movileni (persoana minoră) și într-un club din localitatea Kassel - Germania (persoana majoră),  însuşindu-şi în totalitate sumele de bani obţinute în această modalitate de către persoanele vătămate”, se arată în comunicatul DIICOT Galați.

Procurorii l-au reținut pe Lazăr pentru 24 de ore, urmând să îl prezinte Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de minori și trafic de persoane. 

Citit 5512 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2016 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.