Holograf concertează la Galaţi

Holograf concertează la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa Holograf va susţine un concert la  Galaţi, pe 22 decembrie, la Sala Sporturilor, începând  cu ora 20,00. Înfiinţată  în urmă cu 40  de ani, Holograf este una dintre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele sale conţinând cântece care au ajuns hituri în România. Trupa este în continuare foarte activă şi realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public. În anii 1990, Holograf şi-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece ale formaţiei sunt "Ochii tăi", "Banii vorbesc", "Dincolo de nori", "Ţi-am dat un inel", "Undeva departe", "Să nu-mi iei niciodată dragostea", "Viaţa are gust" sau "Cât de departe". Componenţa  formaţiei este Dan Bittman (voce) Edi Petroşel (tobe), Tino Furtună (clape), Iulian Vrabete (bas), Romeo Dediu (chitară).

Biletele se pot cumpăra de la Sala Sporturilor sau online de pe site-urile specializate. În funcţie de locul în sală, biletele pot fi achiziţionate la următoarele preţuri: 150  lei, 120 lei, 100 lei şi 80 lei.

Citit 12901 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2017 21:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.