Azur Dance Studio, pe podium

Azur Dance Studio, pe podium

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La Concursul Bucharest Dance Festival (BDF) Spring Edition 2018, gălăţenii au fost pe podium. Dansatorii de la Azur Dance Studio au câştigat locul I la solo juniori (Andra – urban style), locul I la duo juniori (Andra şi Amalia – urban style), locul I la duo seniori (Diana şi Ana urban style) şi locul I la grup seniori – street dance, cu trupa BS CREW.

Trupa Beat Soldiers (BS Crew) s-a format în 2017, în urma cursurilor de street dance organizate de şcoala Azur Dance Studio, având ca instructor şi coregraf pe Bogdan Căpătan. Trupa are în componenţă opt dansatori, este tânără, energică, cu dorinţa de a evolua şi de a participa la cât mai multe concursuri. Dansatorii abordează stiluri precum hip-hop, breakdance, popping, new style hip hop, house dance şi dancehall.

“Premiile ne motivează să fim din ce în ce mai buni şi mai uniţi. Următoarea competiţie la care participăm este BDF IDO România şi suntem pregătiţi pentru un nou podium”, a declarat antrenorul Bogdan Căpătan.

Citit 1455 ori Ultima modificare Duminică, 13 Mai 2018 19:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro