Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Cel mai mare festival din România dedicat mâncării stradale ajunge anul acesta și la Galați. Street Food Festival se va desfășura, între 13-16 septembrie, în Grădina Publică. ”O mulțime de bunătăți, de la burgeri la costițe, de la pizza la creveți cu susan, de la taco la dulciuri” vor putea fi gustate.

Și, chiar dacă mâncarea este principala atracție, alte activități, inclusiv pentru copii, vor completa atmosfera de festival.

Street Food Festival a debutat în anul 2016 la Cluj, iar până acum a ajuns în mai multe orașe ale țării, unde gurmanzii s-au bucurat de preparate delicioase, specifice bucătăriilor internaționale.

Anul acesta, turneul culinar Street Food Festival a început la Timișoara, continuând la Oradea, Brașov, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău. De la Galați, va ajunge la Iași, apoi la Craiova.

Sub deviza "Explore a new world in 2018", Street Food Festival invită gurmanzii să descopere preparate street food din întreaga lume.

Citit 6939 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 19:32

1 comentariu

  • postat de Oli Vineri, 18 Mai 2018 19:31 5.13.169.*** Link la comentariu
    0
    1

    O vară lipsită de evenimente de vreun fel in Galați.....abia în septembrie un eveniment culinar...ha ha ha....!!!!!!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro