Pamflet. Cum se răzbună Bacalbaşa pe români

Pamflet. Cum se răzbună Bacalbaşa pe români
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Teroristul urban care l-a atacat într-un mod josnic pe deputatul Nicolae Bacalbaşa a făcut mai mult rău românilor decât îşi imagina. Sursele noastre din cadrul statului paralel afirmă că pesedistul gălăţean pregăteşte o lovitură grea românilor, drept răzbunare. Avem toate detaliile astăzi, la rubrica Pamflet.

S-a răzbunat pe tot poporul! Pentru că a fost îmbrâncit, Nicolae Bacalbaşa s-a dus acasă şi a mai scris o carte.

Nu ne aşteptam ca Nicolae Bacalbaşa să fie atât de răzbunător! Imediat după ce a fost îmbrâncit de acel terorist fără discernământ, pesedistul şi-a făcut numărul la Antena 3, după care a ticluit cea mai cruntă răzbunare dintre toate: s-a dus acasă şi a început să scrie încă o carte. „Sincer, speram să facă o plângere, să îl dea în judecată, să sară la bătaie şi să îl imobilizeze cu pânza de păianjen din dotarea sa de Spiderman, dar niciodată nu ne aşteptam chiar la ce e mai rău. Din păcate, cele mai negre ipoteze ale noastre au fost confirmate. Nicolae Bacalbaşa s-a dus acasă şi s-a pus pe scris. La cât era de nervos, probabil nu o să îi ia mai mult de o lună să termine de scris cartea”, a declarat o sursă din interiorul statului paralel. Reacţia Uniunii Scriitorilor din România nu a întârziat să apară. „Îl rugăm pe protestatarul care l-a îmbrâncit pe Nicolae Bacalbaşa să facă tot ceea ce îi stă în putinţă să găsească o soluţie de aplanare a conflictului. Cultura română nu mai poate suporta încă o lovitură de acest gen. Şi aşa suntem cum suntem, încă o carte scrisă de Bacalbaşa ne-ar distruge de tot”, a declarat preşedintele USR, Nicolae Manolescu.

Spitalul de Psihiatrie Socola le cere protestatarilor să nu le mai îmbrâncească pacienţii

Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi a intervenit în dezbaterea cu privire la îmbrânceala de care a avut parte Nicolae Bacalbaşa. Într-un comunicat de presă transmis de conducerea instituţiei, protestatarii din Bucureşti şi nu numai sunt somaţi să înceteze cu agresiunile fizice. „Vă rugăm, nu ne mai bruscaţi pacienţii. Şi aşa sunt recalcitranţi când vin la noi să îşi ia pastilele, nu dorim să devină mai violenţi decât sunt acum. Procesul de vindecare este unul de durată, iar astfel de evenimente au darul de a prelungi boala. Vă rugăm să evitaţi pe cât posibil să intraţi în conflict cu pacienţii noştri. Pe de o parte, sunt şi ei nişte fiinţe, deci au dreptul la integritate fizică, iar pe de altă parte nu se ştie niciodată cum ar putea reacţiona. Sunt persoane imprevizibile, aşa că aveţi grijă”, se arată în avertismentul transmis de conducerea Spitalului de Psihiatrie.

Bele Tristică

Ştiri de vară adunate de peste tot

* Cât ghinion putem avea! Picu Apostol Roman avea bilete de vacanţă în Halkidiki, dar din cauza viiturii de la greci a rămas la Galaţi şi continuă să vină la muncă.

* E din ce în ce mai clar că Picu Apostol Roman chiuleşte de la muncă: o nouă librărie a primit autorizaţie de funcţionare de la Primărie.

* În sfârşit, un argument pertinent al pesediştilor: După eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial, Klaus Iohannis trebuie să plece şi el acasă!

* Avea nevoie de un imbold: Victor Paul Dobre a votat şi el moţiunea de cenzură după ce Ludovic Orban i-a promis că va fi pe listele PNL şi la următoarele alegeri parlamentare.

* Croazierele moacă de Ziua Dunării s-ar putea să vă coste: pe vas va fi şi Florin Pâslaru, aşa că trebuie să fiţi atenţi la portofele!

* Panică la Ibiza! Patronii plajelor sunt disperaţi că ar putea rămâne fără turişti, după ce Ionuţ Pucheanu a anunţat că autorităţile locale vor investi 250.000 de lei la Plaja Dunărea. „Dacă va continua în ritmul acesta, vom intra în faliment”, a spus patronii din Ibiza.

Loţiunea de Cenzură

Pâslaru s-a dus şi anul ăsta să dea bacul

Deşi a reuşit să promoveze Bacalaureatul din a zecea încercare, Florin Pâslaru continuă să se prezinte în fiecare sesiune a examenului. „L-a dat de atâtea ori, că a devenit reflex. Cum simte miros de porumb fiert de la vecini, Florin Pâslaru îşi aminteşte că trebuie să se prezinte la examen. Aşa se întâmplă când faci ceva de prea mult timp şi de prea multe ori. Începi să te obişnuieşti cu situaţia şi nu mai ştii de ce faci ceea ce faci”, a explicat un psiholog.

Pac-Bac!

Vorba unui Vodă de Submarin Cosorescu

E vorba unui vodă: sunt mulţi şi...(nu mai zic)...

pun totul sub lăcate, dau drumul la nimic,

se umflă-n baliverne şi-n pene şi-n păcat,

dar stau la sfânta lene şi stau la predicat...

la predicat...să fie doar ei cât mai în faţă

când fi-va să se-mpartă ţinutul cu verdeaţă,

să ia mai mult, mai lesne, să aibă toată moartea...

c-aşa cică-i mai bine acolo-n altă partea...

cea despre care popa le toarnă pe retine

şi pe timpane vrajă şi bazaconii fine...

şi el, cel mult şi...(gata)...dă tot: şi gând şi haină,

cum face-ntotdeauna vecina cea de taină,

fiindcă, zice dânsa: cealaltă e mai dulce,

mai dreaptă, mai curată, mai dulce şi mai lungă

şi mult mai mult ca asta va fi ca să-mi ajungă!...

(azvârle barda-n lună şi pleacă să se culce)!

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 7781 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2018 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.