E vremea colindelor pe Strada Mare

E vremea colindelor pe Strada Mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galbene gutui sunt lămpi la ferestre caselor de pe Strada Mare. Veniţi să le ascultaţi colindul şi să vă umpleţi sufletele de bucurie! Viaţa liberă oferă astăzi, primilor săi cititori, un dar de suflet – CD-ul „Colinde pe Strada Mare”. 

Din păcate, CD-ul lansat de cei cinci prieteni care cântă muzică folk cu influenţe country - Nica Zaharia, Mihai Ochiu, Bogdan Stancov, Velu Talpeş şi Daniel Bordeiu - este în ediţie limitată, şi doar cei mai matinali cititori îl vor găsi.

Darul „Vieţii libere” şi al „Străzii Mari” cuprinde „Colindul gutuii din geam” sau „Galbenă gutuie”, cum îl ştie toată lumea şi „Colind pentru mama mea”, fiecare în mai multe variante, într-o nouă rearanjare.

Pentru cei care nu mai apucă acest maxi-single, avem o veste bună. Anul viitor, „Strada Mare” va lansa albumul promis, iar printre cele zece piese ale lui se găseşte şi „Colindul gutuii din geam”.

Pentru că genul acesta de muzică, folk, e aproape uitat, cei cinci membri ai trupei lansează o invitaţie şi, în acelaşi timp, o provocare tuturor celor care vor să afle despre muzica de suflet şi cea adevărată, să vină pe Strada Mare.

De ce? Pentru că acolo se întâmplă daruri de iubire, minunate, pentru fiecare dintre noi. Merită să descoperiţi această Stradă. Artiştii de pe Strada Mare nu sunt exclusivişti, oricine are talent şi dragoste pentru muzica adevărată poate cânta alături de ei.

Urare

„Suntem departe de a fi piatra turnantă a evenimentelor muzicale în Galaţi, dar sperăm să devenim. CD-ul nostru sper să deschidă suflete, iar colindele de Crăciun sper să-i facă pe oameni mai buni, mai oneşti, şi în acelaşi timp să nu mai aibă ambiţii personale unul faţă de altul”.

„Cititorilor ˝Vieţii libere˝ un An Nou cu bucurii, cu împliniri, un an mai bun decât cel care trece. Să nu mai aibă străzi cu găuri. Noi suntem aproape de ei oricând! Semnat, Strada Mare”.

Citit 970 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.