Vedete de Crăciun

Vedete de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prin votul susţinut al cititorilor noştri, căţeluşa Missy şi motanii Mili şi Bubu au fost proclamaţi învingătorii concursului on-line „Şi eu vreau să fiu vedetă” – competiţie organizată de cotidianul „Viaţa liberă” şi Fundaţia „ROLDA”, în colaborare cu Veti-Med, cabinetul dr. Gingăraşu.

Cei trei au intrat de ieri în show-bizul canin, respectiv pisicesc, ca vedete cu acte în regulă.

Norocosul Mili

Negru catran, motanul Mili numără fix cinci fire albe de păr în blăniţa de pe burtă. Nu săriţi trei paşi înapoi că n-aveţi de ce! Superstiţiile n-au treabă cu Mili.

De doi ani, Mili este răsfăţatul Monicăi Bordea şi al lui Bogdan Butunoi. E drept că a avut şi vremuri grele. A fost găsit pe treptele firmei, cu vârful cozii necrozat. N-a fost altă soluţie şi bucăţica bolnavă i-a fost amputată.

A fost bolnav şi a suferit mult. De atunci are oroare de medici şi de cuştile de transport. Naşa lui l-a botezat Mili – de la milă. Acum doarme cu pasiune pe birou sau pe fotoliul şefului, se joacă bucuros cu copiii sau cu alte pisici.

Uneori, doarme pe capacul de la acvariu fără a se uita la peşti şi îşi mai scapă coada sau laba în apă. Are boală pe coşurile de gunoi, pe care le dărâmă. Nu scapă unul în picioare! Moş Concurs, pardon, competiţia câştigată îi va aduce cadouri speciale de Crăciun.

Domnişoara Missy

Într-o superbă hăinuţă roşie de fâş – doar fesul de crăciuniţă canină îi lipsea - Missy a înfruntat nămeţii şi a explorat încântată toată redacţia. Alintată în braţele „tăticului” Andrei Cornel, lui Missy i-a plăcut minisesiunea de shooting.

Domnişoara bichon maltez are deja un portret personal expus în căminul stăpânilor. Este instantaneul dintre flori, cu care a şi câştigat concursul. Missy e grozav de prietenoasă cu toată lumea.

Are tabieturi, nu doarme decât în pat, dar i se mai întâmplă să aţipească în baie, cu capul sprijinit de cadă. Boacăne? Ei da, a sărit de pe pervazul ferestrei fiindcă a văzut în faţa blocului un câine.

Norocul ei că locuieşte la parter şi a aterizat fără probleme. Premiul câştigat va fi transformat într-o jucărie şi mâncarea preferată.

Generosul Bubu

Motanul Bubu trăieşte datorită medicului veterinar Cornel Gingăraşu. Stăpâna lui, Lidia Chirilă, l-a găsit acum şase ani, într-o zi de iarnă, pe străzi. Era răcit, speriat. Tot într-o zi de iarnă s-a căpătat cu o surioară pisicească.

Adus la redacţie într-o cuşcă de transport, Bubu s-a comportat ca un adevărat domn manierat. Deşi era stresat, a stat cuminte, n-a protestat, ba chiar s-a lăsat luat în braţe şi alintat de toată lumea. Pasiunea lui cea mare este mâncatul şi asta se cam vede.

E un mare jucăuş, dar şi un năzdrăvan. Fără teamă, s-a aruncat de la etajul unu pentru că avea chef de o incursiune pe afară. Din fericire n-a păţit nimic. Are la activ două asemenea zboruri fără paraşută!

Bubu e un adevărat cavaler şi va împărţi premiul nu numai cu surioara lui, ci şi cu alţi doi competitori plasaţi ceva mai jos, Cashmire şi Kitty.

Îi felicităm pe cei trei câştigători, dar şi pe ceilalţi participanţi la concurs şi le dorim să fie sănătoşi anul viitor şi să-şi bucure stăpânii.

Citit 1102 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.