Andreea Esca, ţinta unei escrocherii pe Facebook

Andreea Esca, ţinta unei escrocherii pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Andreea Esca a ripostat pe contul ei de Facebook, după ce o firmă de produse pentru slăbit s-a folosit de imaginea sa în mediul online, pentru a-şi promova în mod ilegal produsele. Iată despre ce este vorba!

Andreea Esca se numără mai nou printre vedetele care au ajuns ţinta unor escrocherii în mediul online. O firmă care comercializează produse pentru slăbit s-a folosit în mod ilegal de imaginea ei, pentru a-şi promova produsele. Mai exact, pe site-ul şi pagina de Facebook a firmei respective apărea un interviu închipuit cu Andreea Esca, în care aceasta spunea că este vorba despre afacerea ei şi chiar că acest business a iscat probleme în căsnicia ei cu Alexandre Eram. Deşi era vizibil că nu era vorba despre ceva real, ci despre o escrocherie, există persoane care ar fi putut fi totuşi păcălite spre a achiziţiona acele produse.

Andreea Esca a aflat şi ea despre acest lucru şi a postat, pe contul ei oficial de Facebook, un mesaj prin care anunţa lumea că este vorba despre un fals. "Văd pe Facebook o mulţime de postări despre mine, că am nu ştiu ce afacere cu produse de slăbit. Şi acum mă tot întreabă lumea despre asta. Este o ştire falsă, o escrocherie, deci nu vă lăsaţi păcăliţi! Chiar şi după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simţ… Oare au şi ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?", a scris vedeta, pe reţeaua de socializare.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2362 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 14:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.