Poziţii sexuale care împiedică orgasmul feminin

Poziţii sexuale care împiedică orgasmul feminin

Peste 80 la sută dintre femei obţin orgasmul prin stimularea clitoridiană Internet
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sigur că există partide grozave de sex şi fără a avea orgasm, însă dacă vă doriţi neapărat să atingeţi climaxul experţii recomandă să evitaţi anumite poziţii sexuale sau să le readaptaţi, potrivit "Women’s Health".

Orgasmul feminin este un subiect intens dezbătut: ce trebuie să facă bărbatul, ce trebuie să facă femeia, care sunt cele mai bune poziţii. Iată că există şi poziţii sexuale care fac foarte dificilă obţinerea orgasmului. "Mulţi bărbaţi preferă poziţiile sexuale care le oferă posibilitatea de a controla penetrarea şi de cele mai multe ori aceste poziţii nu stimulează clitorisul", explică terapeutul sexual Kat Van Kirk, pentru "Women’s Health", precizând că peste 80 la sută dintre femei obţin orgasmul prin stimularea clitoridiană. Experta dezvăluie şi care sunt poziţiile care pot împiedica o femeie să aibă orgasm, dar şi cum pot fi ajustate astfel încât să obţineţi plăcere maximă.

Misionarul

Să-ţi priveşti partenerul în timp ce se mişcă şi să stabiliţi contactul vizual este fără îndoială foarte exictant, însă clitorisul nu primeşte suficientă atenţie, ceea ce înseamnă că şansele unui orgasm sunt extrem de scăzute. Soluţia ar fi să inversaţi locurile, astfel încât să vă puneţi deasupra partenerului, în timp ce el ţine picioarele întinse, şi să vă mişcaţi uşor şi să vă frecaţi corpul de cel al iubitului.

Reverse cowgirl

Nici din această poziţie clitorisul nu are parte de prea multă acţiune, aşa că sfatul expertei este să vă folosiţi de mâini sau de un vibrator pentru a vă stimula în timp ce vă mişcaţi. În plus, acest lucru vă va excita garantat şi partenerul.

În picioare

Poate că pare incitant în filme, însă pe lângă faptul că este o poziţie destul de dificilă, înălţimea şi unghiul de penetrare nu sunt cele mai ofertante pentru un orgasm. În schimb, puteţi să vă sprijiniţi un picior de un scaun pentru a combate diferenţa de înălţime şi să vă deschideţi mai larg picioarele, astfel încât partenerul să vă poată cuprinde cu braţele şi chiar să vă stimuleze clitorisul în timpul actului sexual.

Doggy style

Din această poziţie, stimularea clitoridiană este extrem de dificilă şi foarte multe femei se plâng că este şi dureroasă uneori. Sfatul expertei este să puneţi mâna la baza penisului pentru a limita penetrarea: "Este o poziţie bună pentru a găsi cea mai bună metodă de a vă stimula punctul G. Cel mai bun truc este ca partnerul să folosească mişcări scurte, rapide şi consistente", spune Kat Van Kirk.

Linguriţa

Poate fi ideală pentru dimineţile în care aveţi chef să leneviţi sau pentru când vreţi să vă simţiţi foarte apropiaţi, dar nu oferă cel mai bun unghi pentru orgasmul feminin. Dacă totuşi vi-l doriţi puteţi să încercaţi să vă ţineţi piciorul de deasupra ridicat în aer sau să-l sprijiniţi de piciorul partenerului, aspect ce facilitează stimularea clitorisului. De asemenea, mai puteţi testa următoarea metodă: în loc să vă penetreze, partnerul îşi poate plimba penisul printre coapsele apropiate, astfel încât vârful organului lui să intre în contact cu clitorisul.

Citit 3082 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.