Despre viaţa de mamă, cu Lavinia Bănică

Despre viaţa de mamă, cu Lavinia Bănică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lavinia (34 de ani), soţia lui Ştefan Bănică jr (51 de ani), a născut un băieţel superb, Alexandru, pe 16 mai 2019. La puţin timp, artista a lansat un nou videoclip, la piesa „Mamajuana”, în care afişează o siluetă superbă. Mulţi s-au grăbit să spună că Lavinia a filmat imediat după naştere şi că şi-a recuperat silueta în timp record, însă adevărul este altul.

Reporterii Click! Au stat de vorbă cu Lavinia Bănică despre noua ei viaţă de mămică şi despre evoluţia carierei muzicale.

Reporter: Ai lansat recent videoclipul piesei „Mamajuana”, o colaborare cu Santha. Cine a avut ideea colaborării dintre voi şi ce înseamnă titlul piesei?

Lavinia Bănică: Mi-a venit această idee în unele dintre vacanţele petrecute în Republica Dominicană. „Mamajuana” este băutura tradiţională a celor din Republica Dominicană. Piesa este făcută în studioul Luft Records şi este o colaborare cu Santha, un artist foarte talentat.

Rep: Ce părere au avut cei din familie, soţul tău despre piesă? Nu vreţi să colaboraţi la o viitoare melodie?

L.B.: Familia mă susţine mereu, iar această piesă a fost pe placul ei. Cu Ştefan voi colabora când va apărea cântecul potrivit. Momentan avem proiecte separate.

Rep: Toată lumea ţi-a admirat silueta din videoclip, presupunând că ai filmat după ce ai născut. Când, cât şi unde ai filmat de fapt?

L.B.: Filmările au avut loc în Bucureşti, într-o locaţie cu parfum sud-american. Am filmat două videoclipuri în ziua respectivă, fiind însărcinată în trei luni. În prima parte a zilei am filmat pentru piesa „Plângi, fată”, o piesă în colaborare cu Mihai Chiţu, iar noaptea am filmat pentru „Mamajuana”.

Rep: Poţi să ne spui cum ai lucrat cu Santha?

L.B.: Colaborarea cu Santha a fost şi este una bună şi frumoasă. Este un tip talentat şi plin de energie.

Rep: Cum te descurci cu bebeluşul, având în vedere că este primul tău copil? Îi pui piesele tale să le asculte?

L.B.: Mă descurc foarte bine cu cel mic. Îl ador, este un bebe bun şi cu o personalitate puternică. Este un copil special. Ascultă mereu piesele mele şi ale tatălui său.

Rep: Reuşeşti să mai ai timp şi pentru tine, printre scutece şi biberoane?

L.B.: În perioada asta este puţin mai dificil să mă ocup de mine la fel cum o făceam înainte. Am început spectacolele şi alte activităţi legate de carieră, însă pe primul loc este cel mic. Când mama mea este lângă mine, pot să-mi fac şi meseria.

Rep: Ceilalţi copii ai soţului tău, Radu Ştefan (16 ani) şi Violeta (11 ani), l-au cunoscut pe noul membru al familiei?

L.B.: Evident! Violeta şi Radu Ştefan l-au întâlnit şi l-au cunoscut pe Alexandru în primele minute de viaţă.

Sursa: click.ro

Citit 1752 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 14:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.