Petrecere Moulin Rouge la Galaţi

Petrecere Moulin Rouge la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Creatoarea de modă Anca Mocanu Petrea şi-a sărbătorit ziua de naştere în stil Moulin Rouge *

Decor provocator, roşu aprins, explozie de veselie, french-cancan adică, pe scurt, Moulin Rouge. Nu, nu e cazul să baţi drumul până la Paris pentru a te simţi ca în celebrul cabaret.

Poţi să te bucuri de fantastica atmosferă de la Moulin Rouge chiar la petrecerea ta aniversară, alături de prieteni şi de cei dragi. Se poartă nu doar nunţile tematice, ci şi petrecerile care spun o poveste. Recunoaşteţi că uneori petrecerile pot fi plicticoase.

Dar dacă ai deveni ca sărbătorit sau ca invitat personaj al unei poveşti desprinse din strălucitorul Bollywood sau din însorita Africă? Ori poate din Titanic?

Ei bine, creatoarea de modă Anca Mocanu Petrea şi-a transformat petrecerea aniversară – a schimbat prefixul, nu mai fiţi aşa de indiscreţi! – într-un show Moulin Rouge.

Tu unde ai roşu?

Petrecerea unui designer talentat cum e Anca Mocanu Petrea nu putea fi decât spectaculoasă. În sala garnisită cu mult roşu, oaspeţii au fost primiţi pe ritmuri de can-can, şi melodii cântate de Patricia Kaas şi Jo Dassin, „Oh, Champs Elysees”.

Decorul incitant era întregit de câteva manechine îmbrăcate în corsete purpurii, gătite cu pene şi purtând pe cap jobenuri strălucitoare.

Anca Mocanu Petrea nu are cuvinte să-i mulţumească doamnei Lia Cristodorescu, un om deosebit, care a ajutat-o să realizeze decorul fără să-i ceară ceva în schimb, doar pentru că i-a plăcut ideea. Invitaţii au fost rugaţi să poarte ceva roşu şi au fost receptivi.

„Inedit este că fiecare a pus roşu în cele mai neaşteptate locuri: jambiere, cercei, botine, mărgele la gât şi duplicat la mână, un trandafir”.

„Cine nu avea roşu a primit la intrare un şnur roşu să şi-l prindă acolo unde crede că s-ar potrivi mai bine”, spune designerul.

Anca Mocanu Petrea a purtat o creaţie proprie negru-bej şi nu vă putem spune unde a avut roşu... sic! În cazul ei şi al soţului, roşul Moulin Rouge n-a fost la vedere… ci la derută.

Edna şi Vlad

Punctul culminant al show-ului a fost oferit de fiica designerului, Edna, şi de partenerul ei de dans, Vlad Şeptelici. Copiii sunt dansatori ai Şcolii „La Rosa Negra”.

Misterioşi, au intrat în scenă purtând pelerine din satin, cu trenă şi măşti veneţiene. Ea, în roşu ca para focului, el în negru.

Coregrafia a început pe muzică de operă, Edna întinsă pe pământ, Vlad mişcându-şi cu graţie mâinile deasupră-i pentru a o trezi din somn.

La o bufnitură, Edna şi Vlad şi-au aruncat pelerinele şi măştile şi au dansat salsa. Dansul nu a fost conceput special pentru ziua creatoarei de modă, ci pentru Sărbătorile de Iarnă, dar a mers la fix.

Petrecerea a devenit şi mai antrenantă când toată lumea a dansat salsa. Până şi cei care nu dansează „din principiu” n-au rezistat şi au atacat pasionantele ritmuri latino.

Cel mai frumos cadou

Pentru invitaţi a fost o probă foarte grea să găsească un cadou potrivit pentru un creator de modă.

Anca Mocanu Petrea ne-a mărturisit că darul cel mai mare şi mai frumos pe care l-a primit a fost faptul că prietenii i-au fost alături:

„Unii au făcut eforturi mari pentru a ajunge la Galaţi de la Bucureşti. Pentru mine nu a contat ceea ce mi-au dăruit, ci faptul că au reuşit să vină la petrecere, să ne distrăm cu toţii”.

Invitaţii au fost în acelaşi timp şi câştigătorii unei tombole cu premii care mai de care mai haioase, în fapt suveniruri care să le amintească de o petrecere în stil Moulin Rouge.

Citit 2713 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.