Sore s-a apucat de regie

Sore s-a apucat de regie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nominalizată la categoria Best Female Artist la ELLE Style Awards, Sore a povestit la şedinţa foto dedicată proiectului, care va apărea în numărul de decembrie al revistei, despre experienţa ei ca regizoare a propriului videoclip pentru piesa „Cum să mă las”, care a ajuns deja la 1,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Puţini ştiu că Sore a făcut Facultatea de Regie, pentru că până de curând nu avusese ocazia să pună în aplicare cele învăţate în timpul anilor de studiu. Însă lucrurile s-au schimbat în urmă cu câteva luni, când Sore a decis că trebuie să-şi ia inima în dinţi şi să regizeze un scurt-metraj. Iar scurt-metrajul cu pricina este, de fapt, o poveste vizuală în două părţi: adică cele două videoclipuri ale pieselor ei „Cum să mă las” şi „Lângă tine”.

Sore a început să cocheteze cu regia încă din perioada anilor de liceu, iar treptat joaca s-a transformat într-o pasiune: „Înainte să dau la facultate, (în) toată perioada liceului, am filmat o grămadă de lucruri care se întâmplau în liceu, le montam, îmi plăcea să fac ficţiune, atât cât îmi permitea camera, pentru că aveam o camera cu fir, un web cam cu fir foarte scurt, deci unghiurile mele erau foarte limitate, dar cu toate astea mă jucam, experimentam… „, povesteşte Sore.

Despre experienţa ei regizorală, Sore mărturiseşte: „Şi da, am dat la Regie, am făcut facultatea, însă cu adevărat pot să spun că am jucat rolul de regizor în urmă cu câteva luni, când am filmat un scurt-metraj muzical, cum îmi place să-l numesc, pentru cele două piese: „Cum să mă las” şi „Lângă tine”. Şi da, pot să spun că mi-am îndeplinit un vis şi planul meu e să merg de aici înainte cu un mediu-metraj, un lung-metraj şi poate să fac şi altora filme. Mi-am dorit să controlez emoţia, să controlez mesajul cap-coadă încă de la scrierea pieselor al căror co-compozitor sunt (e o cacofonie, dar este permisă)”, susţine artista.

Sursa: elle.ro

Citit 1903 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 12:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.