Ramona Bădescu, izolată în casă de o lună şi jumătate

Ramona Bădescu, izolată în casă de o lună şi jumătate
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Aflată în Italia, Ramona Bădescu stă izolată la domiciliu deja de o lună şi jumătate. Iată cum se descurcă vedeta, în izolare, cu fiul ei în vârstă de doar şapte luni!

Ramona Bădescu locuieşte în Italia, ţara cea mai afectată din Europa de pandemia COVID-19. Având un copil de doar şapte luni, vedeta se protejează şi respectă îndeaproape recomandările autorităţilor. Aşa se face că Ramona stă izolată la domiciliu deja de o lună şi jumătate.

Din fericire însă, Ramona Bădescu locuieşte într-o casă mare, iar izolarea parcă e mai dulce atunci când ai mult spaţiu şi o terasă imensă.

Alături ii are doar pe fiul ei şi pe tatăl celui mic, bărbatul misterios a cărui identitate vedeta nu doreşte să o dezvăluie public. Zilele trecute, Ramona Bădescu a intrat în direct în emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani". A povestit acolo cum arată viaţa în izolare alături de un copil de şapte luni.

„Sunt şase săptămâni de când sunt în casă. Nu ies. Am o persoană de încredere care îmi aduce lucruri, îmi aduce ceea ce am nevoie, dar eu nu ies. În primul rând, nu e o frica pentru mine, cât pentru copilul meu, pentru soţul meu.

Dumnezeu m-a iubit şi mi-a dat un băieţel cuminte, care acum, prin luna a patra, a început să-şi dea seama că noaptea e noapte şi ziua e zi. I-am dat lăptic până la două luni şi jumătate, aşa că mă trezeam noaptea din trei în trei ore. E cam mâncăcios, seamănă cu mama şi cu tati. A ajuns la 10,1 kg, e rotofei, sănătos. Ne uitam la Cartoon Network, la telejurnal, se uită pe telefon… Ca orice copil, creşte şi creşte în iubire, asta e cel mai important”, a dezvăluit Ramona Bădescu la Antena 1.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2873 ori Ultima modificare Duminică, 26 Aprilie 2020 10:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.