Este sau nu Vika Jigulina însărcinată?

Este sau nu Vika Jigulina însărcinată?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ultima perioadă, în presă au apărut numeroase speculații conform cărora Vika Jigulina ar fi însărcinată. Prin intermediul unui comunicat de presă, artista ține să lămurească acest subiect, dar și adevăratul motiv pentru care a ales să dispară o perioadă de pe micul ecran.

S-a scris mult în presa autohtonă în ultima vreme despre faptul că Vika Jigulina ar fi însărcinată, iar acesta ar fi de fapt motivul care ar sta la baza plecării ei din echipa emisiunii ”Un Show Păcătos” de la Antena 1. Iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Vika Jigulina nu este însărcinată și nu își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Asta deoarece are numeroase proiecte profesionale pe care vrea să le dezvolte și care îi acaparează extrem de mult timp.

„Nu, nu sunt însărcinată. Am tot citit și eu, în ultimele două luni, știri conform cărora ar urma ca anul acesta să devin mamă. Nu este adevărat. Dacă aș fi însărcinată, nu aș ține acest lucru secret. Dar nu este cazul acum! Mă aflu într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc să mă dedic carierei mele, să dezvolt proiecte frumoase pe care să le ofer oamenilor. Nu voi deveni mamă în viitorul apropiat”, declară Vika Jigulina.

De asemenea, Vika face lumină și în ceea ce privește motivele pentru care de la sfârșitul lunii martie nu o mai vedem pe micul ecran, în emisiunea ”Un Show Păcătos” de la Antena 1.

„Contextul actual, pandemia de COVID-19, este lucrul care m-a determinat să fac o pauză. Îmi doresc să am grijă de sănătatea mea și a celor din jurul meu. Așa că respect recomandările autorităților. Să fii parte a unei emisiuni zilnice înseamnă o expunere, un risc. Sunt însă convinsă că vom trece cu bine peste aceste vremuri dificile și vom reveni la ritmul normal al vieților noastre. Îmi doresc să treacă toată această nebunie și să ne reunim cu toții, în formulă completă”, adaugă artista.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2926 ori Ultima modificare Duminică, 02 August 2020 11:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.