Începe marele spectacol al talentelor

Începe marele spectacol al talentelor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aflată la cel de-al 11-lea sezon, emisiunea "Românii au talent!" ia startul în seara de vineri, 5 februarie, de la ora 20,30, la Pro Tv. Realizatorii promit o porţie dublă de spectacol "#unusiunu", convinşi că mai putem fi încă surprinşi, cuceriţi, emoţionaţi de talente nebănuite. Noi suntem curioşi să aflăm dacă şi în acest sezon gălăţenii vor străluci pe scena Pro Tv, acolo unde, încă din primul sezon al competiţiei devenite fenomen naţional, au făcut spectacol.

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu formează juriul celui de-al 11 sezon al emisiunii-concurs "Românii au talent" de la Pro Tv. Un juriu din care, de-a lungul vremii, au mai făcut parte Mihai Petre, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis. Noutăţile acestui sezon nu sunt legate doar de juriu, ci şi de faptul că emisiunea va avea două ediţii pe săptămână, vineri şi luni. Deci porţie dublă de spectacol, pentru care s-a muncit enorm.

"Concurenții au așteptat cu nerăbdare să urce pe scenă, iar munca din culise a fost una extraordinară, mai ales pentru menținerea normelor de securitate, în contextul pandemic actual. Vizibil emoționați, dar pregătiți să-și arate talentul, participanții din acest sezon sunt gata să ofere un spectacol pe măsură", promite Pro TV.

Ce spun prezentatorii

Smiley şi Pavel Bartoş, care de 11 ani sunt prezentatorii "Românii au talent", promit că nu vom fi dezamăgiţi, ba din contră.

"Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane, suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional... iar acesta este! Sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă", a declarat Smiley, pentru Pro TV.

"Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: va fi așa cum vor ei să fie acest show", a spus şi Pavel Bartoş.

Ce spune juriul

"A fost mult mai intens decât îmi imaginam, Am fost foarte emoționantă, acest show reprezintă un set complet de emoții", a mărturisit Alexandra Dinu, noua membră a juriului.

"Este, probabil, cel mai echilibrat sezon de până acum. Toată așteptarea pe care am adunat-o o să explodeze într-un spectacol și într-un maximum de talent, sub această titulatură #unusiunu", a mărturisit Andi Moisescu, dezvăluind: "Am avut câteva momente... eram ușor electrocutat. La unul dintre ele aș fi dat Golden Buzz (butonul auriu care trimite concurentul direct în semifinală - n.r.), dar i l-am lăsat Andrei. Era la fel ca mine".

"Acest sezon o să șocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele și pasiunile", a spus Andra, despre care Pro Tv a dezvăluit că a acordat două Golden Buzz-uri în acest sezon.

Pentru a se califica în etapa următoare, concurenţii au nevoie de trei "Da"-uri din partea juriului. Conform Pro Tv, şi în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale, în cazul în care Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu sau Pavel Bartoş și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

Citit 1495 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.