UPDATE. Golden Buzz pentru gălăţeanul Filip Cioc la ”Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

UPDATE. Golden Buzz pentru gălăţeanul Filip Cioc la ”Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de numai zece ani, a ajuns deja în semifinala „Românii au talent”, chiar din prima seară a noului sezon difuzat de Pro Tv. Filip a cântat dumnezeieşte "Never Enough" şi a emoţionat juriul şi publicul. „Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta”, a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu.

„Am venit la «Românii au talent», în primul rând, ca să bucur oamenii, să mă fac mândru pe mine şi să-mi dovedesc că pot să fac acest lucru. Şi, dacă se poate, să câştig”, a mărturisit Filip, înainte de a urca pe scena „Românii au talent”. Şi-a dorit mult să ajungă aici.

Muzica îl face fericit

„Tu nu vezi deloc?”, a fost curios actorul Pavel Bartoş, în culisele "Românii au talent". „Nu ştiu cum vedeţi voi ca să vă zic cum văd”, a răspuns, cu înţelepciune, Filip.

În interviul realizat la Galaţi, pe Faleză, Filip a vorbit despre problemele lui de vedere şi despre ceea ce îl face fericit: „Cu ochiul drept văd destul de mult ca să mă descurc, dar cu ochiul stâng, când aveam opt ani, mi s-a făcut operaţie ca să văd mai bine. S-a reuşit mai mult decât era înainte, dar nu la fel ca ochiul drept. Unii copii de la şcoală cred că eu sunt ciudat, că am ochelari, dar nu contează ce-i pe din afară, contează ce-i înăuntru, în sufletul tău. Când mă necăjeau colegii la şcoală, veneam acasă, mă duceam la pian şi începeam să cânt. Adică muzica îmi alina supărarea. E foarte importantă pentru mine şi mă face să mă simt fericit!”.

Trebuie să ştiţi că Filip este elevul profesoarei de canto Monica Măciuceanu la VOCESchool Music&Dance.

Emoţie pură

Emoţie profundă şi nesfârşită, asta a transmis Filip, interpretând excepţional piesa „Never Enough”. Forţa din vocea lui a impresionat publicul şi juriul.

„Ai cântat extrem de frumos! Îţi mulţumesc pentru momentul acesta! O să rămână în mintea şi în sufletul meu”, a exclamat cea mai nouă membră a juriului, Alexandra Dinu.

„M-am emoţionat foarte tare ascultând acest cântec care este foarte-foarte greu, dar foarte frumos. Fără să-ţi dai seama, mi-ai făcut o bucurie enormă pentru că ai ales acest cântec. Tu ai adus foarte multă emoţie pe scena «Românii au talent»”, a mărturisit Andra,

„Filip a făcut aici o treabă extraordinară! Momentul acesta e mai mult decât cântec! Pentru că tu, de fapt, n-ai cântat! Tu ai trăit tot ceea ce ai avut să ne transmiţi! Şi acesta e un lucru minunat, care nu poate să treacă aşa uşor pe lângă noi. Face parte din momentele de care o să ne tot aducem aminte din emisiune!”, a spus Andi Moisescu.

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta!”, a subliniat şi Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu. Florin Călinescu l-a trimis pe Filip direct în semifinala „Românii au talent”.

Bucuria lui Filip a fost uriaşă: „Nu-mi vine să cred! În sufletul meu este ca o explozie cu particule roz, de fericire!”, au fost cuvintele primului semifinalist al celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent”.


Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de numai zece ani, a ajuns deja în semifinala „Românii au talent”, chiar din prima seară a noului sezon difuzat de Pro Tv. Filip a cântat dumnezeieşte "Never Enough" şi a emoţionat juriul şi publicul.

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta!", a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu.

Trebuie să ştiţi că Filip este elevul profesoarei de canto Monica Măciuceanu la VOCESchool Music&Dance.

Vom reveni!

Citit 11336 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.