Dana Rogoz, cu fiica pe platourile de filmare
Foto: Facebook, Dana Rogoz

Dana Rogoz, cu fiica pe platourile de filmare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O adolescentă care se joacă de mama cu frăţiorul şi surioara ei, aşa pare actriţa Dana Rogoz, alături de copiii ei, Vlad şi Lia. Celebră încă din copilărie pentru rolul Abramburica jucat alături de Magicianul Marian Râlea, dar şi pentru personajul Mimi Curcă din serialul „La Bloc”, actriţa Dana Rogoz s-a maturizat artistic, fără a pierde însă vreun strop din prospeţimea şi veselia care au consacrat-o. În plus, împacă de minune cariera de actriţă cu misiunea de mamă şi soţie, inclusiv pe platourile de filmare.

„Gata! Plecăm în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. Vom sta acolo aproape o lună! De data aceasta nu a mai plâns Vlad la despărţire, am plâns eu. Să ne ţineţi pumnii, vă rog!”, a fost postarea făcută de Dana Rogoz pe Facebook, însoţită de o fotografie făcută chiar la aeroport. Despre plecarea alături de mezina familiei, Lia, actriţa a povestit în emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV.

Dana joacă într-o coproducţie alături de alţi doi actori români, Andreea Vasile şi Pavel Bartoş. Iniţial, filmările ar fi trebuit să aibă loc în România, dar din cauza pandemiei au fost mutate în Slovacia. Acolo unde Dana şi Lia au fost în decembrie: „Înainte de Crăciun am fost acolo o săptămână. Pe timpul filmărilor, adică efectiv cât eram la cadru, o persoană din echipa filmului stătea cu Lia în rulotă. Practic, după fiecare dublă trasă, eu fugeam spre rulotă, la Lia mea. Iar în restul timpului, am fost doar noi două, cu pregătit mesele ei în camera hotelului, cu trezirile din noapte, cu tot. Dar cu astea sunt deja obişnuită. Nu sunt în schimb obişnuită să stau departe de Vlad atât de mult timp. Iniţial plănuisem să vină şi băieţii cu noi, să fim în echipă completă, dar, din cauza condiţiilor actuale, e mai sigur pentru ei să rămână acasă”, a mărturisit vedeta.

Lia-bucuria

Lia a împlinit opt luni pe 20 ianuarie, pe platourile de filmare. E un copil vesel, cu personalitate şi cu un zâmbet care topeşte inimi: „Îi zic Lia-Bucuria, pentru că este un copil foarte vesel. Zâmbetul ăsta topeşte inimi, are forţă să oprească războaie şi să aducă pacea pe pământ. Zâmbetul ăsta îmi dă forţă!”, spune mămica despre fetiţa care seamănă mai mult cu tată ei, regizorul Radu Dragomir. Ajutor de nădejde pentru mămica Dana a fost şi este Vlad, frăţiorul mai mare al Liei.

Dacă toată lumea s-ar aştepta ca Dana Rogoz să aibă câte o bonă pentru fiecare dintre copii, aflaţi că nu este deloc aşa. Singură găseşte energia să le facă pe toate: „Nu vreau să mă victimizez, pentru că nu este absolut deloc productiv. Chiar mi se pare că toată perioada asta mi-a dat mie o super-încredere în mine! Obosesc şi eu, dar am învăţat să mă bucur de lucrurile pe care le trăiesc, chiar dacă sunt mici. Atunci când e mai greu zic: ok, hai să vedem cum putem face lucrurile să meargă”, a mărturisit Dana Rogoz.

O puteţi urmări pe blogul care îi poartă numele, iar dacă vreţi să o vedeţi jucând, aflaţi că tocmai a avut loc premiera internaţională a unui film făcut anul trecut, în care are rol principal: „The Lost” – "Pierduta" pe Amazon Prime.

Citit 2343 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2021 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.