Cristi Borcea și Valentina Pelinel se pregătesc să devină din nou părinți?

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se pregătesc să devină din nou părinți?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Surprize în familia lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel. Se pregătesc cei doi să devină din nou părinți? Celebrul afacerist a declarat că își dorește cel de-al zecelea copil alături de frumoasa blondă. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei, trei fiind cu fostul fotomodel Valentina Pelinel: un băiețel de cinci ani și gemenele de doi anișori.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Deși gurile rele nu le-au dat nicio șansă la început, cei doi au demonstrat că iubirea care îi leagă este sinceră și puternică, devenind astăzi invidiați de toată lumea. Unde mai puneți că din rodul iubirii lor a rezultat trei copii, Milan, în vârstă de cinci ani și gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de doi anișori, iar celebrul afacerist își dorește și al patrulea copil cu frumoasa sa soție?

Cristi Borcea își dorește și cel de-al 10-lea copil

Afaceristul este tatăl a nouă copii, dintre care trei sunt cu Valentina Pelinel. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Cristi Borcea a declarat că fostul fotomodel își mai dorește încă un copil, fiind, de altfel, cel de-al zecelea pentru afacerist. Iar asta nu este tot. Este posibil ca cei doi să ne facă o mare, mare surpriză, căci, Borcea se arată tare încântat de acestă idee. ”Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a declarat Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spunea Valentina Pelinel despre ce-a de-a patra sarcină

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel a vorbit despre cel de-al patrulea copil. La fel ca soțul său, superba blondină nu a exclus o nouă sarcină, susținând că lasă totul în voia sorții. De asemenea, fostul fotomodel se declară îndrăgostită pentru totdeauna de cei mici, fiind de părere că nimic pe lume nu se compară cu zâmbetul și bucuria din ochii lor. Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic.”, declara Valentina Pelinel pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Secretul unei casnicii fericite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de aproximativ șapte ani și sunt căsătoriți de aproape trei ani, dar iubirea pare să plutească în aer în casa lor și acum. Cei doi sunt părinții a trei copii, dar nu uită că sunt soț și soție. Într-un interviu acordat Antena Stars în urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel a dezvăluit secretul căsniciei lor. Aparent, cei doi au transformat timpul petrecut în doi într-o prioritate. „Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, a spus Valentina Pelinel la Antena Stars.

Citit 1432 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 23:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.