Pepe și Raluca Pascu, împreună de sărbători!

Pepe și Raluca Pascu, împreună de sărbători!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pepe și Raluca Pascu s-au ținut de cuvânt. Cei doi foști soți au petrecut sărbătorile de Paște împreună, alături de fiicele lor, cu toate că au semnat actele de divorț în urmă cu două luni. Raluca și Pepe s-au afișat alături de Rosa și de Maria în ipostaze emoționante, demne de laudă, pe conturile personale.

Pepe și Raluca Pascu și-au spus adio după o căsnicie de opt ani și au semnat actele de divorț în urmă cu două luni. Cu toate că au luat-o pe căi diferite, după o frumoasă poveste de iubire, pentru binele și fericirea fiicelor lor, cei doi foști soți au petrecut Paștele împreună, în sânul familiei. Cu toate că gurile rele au susținut că bruneta și artistul nu se mai înțeleg, în realitate, Pepe și Raluca au rămas prieteni buni după ce și-au încheiat căsnicia.

Alături de fiicele lor, deși sunt divorțați

Cei doi au postat imagini emoționante alături de fiicele lor, pe rețelele de socializare. Dacă Pepe s-a fotografiat cu cele mici și a postat imaginea pe InstaStory, Raluca s-a pozat în timp ce spărgea ouăle cu micuțele sale, iar fanii s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje frumoase și urări de bine. De asemenea, în urmă cu câteva zile, Raluca a oferit un interviu pentru Antena Stars despre despărțirea de tatăl fiicelor sale, dar mai ales despre rolul de părinte al lui Pepe. Bruneta, care şi-a păstrat numele Pascu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului său soț, susținând că este ”un om extrem de deștept, de matur și de inteligent”, dar mai ales un tătic ca la carte. Cât despre o posibilă relație, Raluca susține că nu se gândește momentan la o nouă iubire, însă este conștientă că nu va rămâne singură.

”Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altcvea. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent, care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a declarat fosta parteneră de viață a lui Pepe, pentru Antena Stars.

Citit 1101 ori Ultima modificare Duminică, 09 Mai 2021 13:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.