Reacția Ralucăi Pascu la noua relație a lui Pepe

Reacția Ralucăi Pascu la noua relație a lui Pepe
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă până acum doar ne-am dat cu presupusul, ei bine, primele declarații ale Ralucăi Pascu despre faptul că Pepe și-a făcut iubită, după divorț, nu au întârziat să apară. Fosta soție a latino loverului a declarat că tatăl copiilor săi este un bărbat care are nevoie în permanență de atenție. De asemenea, bruneta a dezvăluit și motivul pentru care a pus punct căsniciei de opt ani cu artistul.

Luna noiembrie a anului trecut avea să fie marcată de un șoc în lumea mondenă: Pepe anunța despărțirea de Raluca Pascu. Dacă la început toată lumea credea că cei doi se vor împăca, divorțul a bătut la ușă în cele din urmă, iar Pepe și Raluca au luat-o pe drumuri diferite.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul a fost surprins în ultima perioadă în preajma lui Yasmine, confirmându-se că tânăra este noua lui iubită. Ce părere are fosta soție despre acest lucru? Chiar ea a spus!

Declarații despre noua relație a lui Pepe

Raluca a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copiilor săi și a declarat că Pepe a fost mereu un bărbat care oferă iubire. Mai mult decât atât, bruneta este de părere că este de înțeles faptul că Pepe și-a făcut iubită, susținând că latino loverul are nevoie de atenție permanentă din partea unei persoane.

“Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a declarat Raluca Pascu, potrivit playtech.ro.

"Lucrurile nu mai funcţionau de mult timp"

De asemenea, fosta soție a latino loverului a făcut dezvăluiri incendiare despre despărțirea de Pepe. Raluca Pascu a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct, motivând că relația dintre ei nu mai mergea de mult timp. Cu toate că a luat cu greu decizia de a termina căsnicia cu artistul, vedeta susține că a fost mult mai bine pentru amândoi, dar mai ales că nu mai există cale de întoarcere.

“Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră, dar, aşa cum am mai spus-o, avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”, a mai adăugat fosta soție a lui Pepe, pentru sursa citată.

Citit 982 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iunie 2021 02:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.