Performanţă la doar 11 ani. Tecuceanul David Dincă, finalist la „Next Star” (VIDEO)

Performanţă la doar 11 ani. Tecuceanul David Dincă, finalist la „Next Star” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În vârstă de doar 11 ani, tecuceanul David Dincă a ajuns în marea finală „Next Star”, graţie voturilor oferite, sâmbătă seara, de juriul format din Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa. David a cântat dumnezeieşte cântând piesa „Hallelujah”, la fel ca în preselecţiile „Românii au talent”, de la Pro Tv.

Cu freza făcută de fratele mai mare, cu mama susţinându-l din culise şi tatăl, emoţionat, în public, tecuceanul David Dincă a mărturisit că de mic îşi doreşte să vină la „Next Star” şi a fost extrem de bucuros când a aflat că va ajunge pe această scenă.

„Cânt despre Dumnezeu”, a mărturisit băiatul înainte de a interpreta piesa lui Leonard Cohen, „Hallelujha”. La finalul momentului său, juriul s-a ridicat de pe scaune ca să-l aplaude.

Întrebat de Dorian Popa ce anume i-a adus lacrimi în ochi în timp ce cânta, David a răspuns: „Pe mine mă emoţionează faptul că Dumnezeu şi-a dat viaţa pentru noi şi noi am făcut doar rele”.

„David, este fabulos ce ai spus! Nu mi-aş fi închipuit că un copil poate fi atât de adânc în gândire. Pe mine puştiul acesta m-a câştigat cu răspunsul acela nu pentru un vot ci pentru o viaţă”, a exclamat Dorian Popa.

„Când în spatele unei voci există o asemenea trăire, nu putem rămâne insensibili! Am descoperit o latură a acestui copil extrem de profundă, de spirituală, extrem de conectată cu Divinitatea. Şi ochii mei sunt în lacrimi pentru că ne-ai cântat cu sufletul. Şi când sufletul cântă, îngerii dansează. Şi vocea ta, şi numele tău, şi cântecul, şi tot ce am simţit parcă ne-ai dus pe un tărâm biblic. Parcă am intrat într-un loc sfânt. Ai purificat tot acest platou cu vocea ta. Ai o putere fantastică şi poţi să faci oamenii fericiţi cu vocea ta. Bucură-te de harul acesta pe care ţi l-a dat Dumnezeu, încearcă să îl preţuieşti şi să-l dăruieşti cât poţi tu de mult, mai departe”, l-a îndemnat Loredana.

„Puiule, eşti senzaţional! M-ai impresionat! Ascultă muzică gospel, e un sfat. Eu şi bandul meu cântăm muzică gospel. E muzică despre Dumnezeu. Cântă ce-ţi place, cântă ce simţi, nu te lua după alţii, cântă ce vrei, fă ce-ţi place, fii tu însuţi!”, i-a spus Ştefan Bănică.

Numele lui David se regăseşte pe lista finaliştilor „Next Star” care vor lupta pentru premiul de 20.000 de euro.

Citit 2323 ori Ultima modificare Marți, 22 Iunie 2021 01:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.