Anca Serea și Adrian Sînă se mută în casă nouă. Au investit jumătate de milion de euro

Anca Serea și Adrian Sînă se mută în casă nouă. Au investit jumătate de milion de euro
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După ce, în ultima perioadă, și-au tot schimbat locuința, acum Anca Serea și Adrian Sînă au decis să se mute într-o nouă casă. Aceștia au investit 500.000 de euro pentru vila în care vor locui.

Anca Serea și Adrian Sînă au reușit, în sfârșit, să-și vândă vechea casă și să-și achiziționeze una mult mai mare, asta pentru ca fiecare dintre cei șase copii ai lor să aibă spațiul lui. Cei doi au investit 500.000 de euro pentru cumpărarea unei noi locuințe de lux.

Anca Serea și Adrian Sînă, casă de jumătate de milion de euro

Pentru o perioadă destul de lungă, cuplul a locuit în Cernica, acolo unde i-a avut ca vecini pe Smiley și Andreea Bănică, însă din 2019 s-au mutat cu chirie din cauza faptului că pierdeau mult prea multe ore în trafic. Aceștia s-au mutat în Pipera și și-au dat seama că ajung foarte rapid în orice loc, însă nici această locuință nu era prea mare pentru toți cei opt membri ai familiei, astfel că acum au decis să-și ia o nouă casă. „Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând, ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată, nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji”, a dezvăluit Anca Serea pentru click.ro.

Anca Serea își mai dorește copii

Anca Serea e cunoscută în lumea showbizului drept o mamă eroină, asta deoarece până acum soția lui Adrian Sînă a născut de șase ori, însă tot nu vrea să se oprească aici. Partenera de viață a cântărețului susține că își dorește ca familia sa să se mărească din nou, însă momentan medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată, asta din cauza problemelor serioase de sănătate pe care le are.

 

Citit 1825 ori Ultima modificare Duminică, 07 Noiembrie 2021 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.