Nicole Cherry a devenit mamă, pentru prima oară. Primele declaraţii de pe patul de spital

Nicole Cherry a devenit mamă, pentru prima oară. Primele declaraţii de pe patul de spital
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nicole Cherry nu-și mai încape în piele de bucurie de când a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, primul ei copil. De când a devenit mamă pentru prima oară, vedeta este în al nouălea cer și a împărtășit primele impresii și cu fanii ei, pe rețelele de socializare. Iată ce mesaj a transmis, de pe patul de spital!

Nicole Cherry a postat prima imagine cu micuța Anastasia din maternitate, iar fanii sunt în extaz. Vedeta a făcut și primele declarații de pe patul de spital, asigurându-i pe internauți că atât ea, cât și fiica ei se simt bine.

Nicole Cherry, imagine emoționantă cu micuța Anastasia

Nicole Cherry s-a declarat mândră și binecuvântată. A povestit pe Instagram că fiica ei este extrem de frumoasă și că nu spune acest lucru deoarece este copilul ei, ci pentru că este pur și simplu un copil superb. Artista a ținut să le mulțumească internauților pentru miile de mesaje pe care le-a primit. A afirmat că va reveni cât de curând pe micile ecrane, odată ce se va recupera după naștere. ”Ne vedem curând. E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Suntem bine”, a spus Nicole Cherry cu puțin timp în urmă pe Instagram.

De ce nu s-au căsătorit Florin Popa și Nicole Cherry

Nicole Cherry a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși are doar 23 de ani, întotdeauna a afirmat că visul ei este acela de a-și întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului, mai ales în condițiile în care a găsit partenerul potrivit, cu care se iubește nebunește, Florin Popa.

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florin Popa de mai mulți ani, însă deocamdată cei doi nu au făcut pasul cel mare, așadar nu s-au căsătorit, deși o au împreună pe micuța Anastasia.

Cântăreața a povestit de fiecare dată când a fost întrebată despre mariaj că acest lucru nu reprezintă o prioritate pentru ea în această perioadă a vieții și că îl iubește la fel de mult pe partenerul ei de viață, și fără acte.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie ... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show acum ceva vreme.

Citit 957 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 00:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.