Cascadorie impresionantă realizată de Tom Cruise

Cascadorie impresionantă realizată de Tom Cruise
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Tom Cruise a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din Al Doilea Război Mondial, în timp ce avionul se rotea în zbor, într-o scenă pentru al optulea film din franciza "Misiune Imposibilă", scrie news.ro.

Starul, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din Al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943. În imaginile publicate de DailyMail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă (deşi controlată). 

Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează singur majoritatea cascadoriilor. De altfel, el s-a accidentat în timpul filmărilor la precedentul film din franciză, "Mission Impossible: Fallout".

În ceea ce priveşte "Mission Impossible 7", ale cărui filmări s-au încheiat şi care trebuie să intre în cinematografe în septembrie 2022, după mai multe amânări, actorul a asigurat că "a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa". Pentru acea scenă, actorul trebuia să meargă cu o motocicletă pe marginea unei faleze. O secvenţă pentru care şi-a riscat viaţa, a mărturisit el pentru revista Empire.

Citit 1128 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.