Jojo și Paul Ipate, ipostaze tandre în vacanță

Jojo și Paul Ipate, ipostaze tandre în vacanță
Cei doi au trăit experiențe de neuitat în Kenya
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Jojo și Paul Ipate au străbatut tărâmurile fascinante ale Kenyei, iar experiența pare să fi fost extrem de benefică pentru relația lor de cuplu. După ce au fost în safari și au luat contact cu triburile locale, cei doi s-au retras și au avut un moment numai pentru ei doi. Ipostazele tandre din vacanță au ajuns și pe InstaStories!

Jojo și Paul Ipate au avut parte de zile pline în Kenya, acolo unde au ales să-și petreacă o vacanță altfel. Cei doi actori au ales să cunoască ținuturile, animalele și triburile Africii de Est împreună, iar experiența a avut un impact puternic. Totodată, cei doi nu uită să fie romantici și le-au arătat urmăritorilor lor de pe Instagram că au parte și de momente tandre, pe lângă aventurile din safari. 

Liniște și relaxare pentru partenerii de cuplu

După o zi lungă de expediții, Jojo și Paul s-au retras la resortul la care sunt cazați și s-au relaxat împreună. Îmbrăcați doar în halate, cei doi s-au fotografiat îmbrățișați și au publicat imaginea. „Un moment de liniște deplină”, a descris Jojo imaginea. Totuși, această călătorie a fost mult mai mult decât o escapadă romantică. După ce a cunoscut membrii tribului Masai, actrița a ținut să povestească experiența care a marcat-o.

Intâlnirea cu masaii mi-a depășit așteptările. M-a emoționat mai tare decât am crezut și m-a făcut să îmi doresc să stau mai mult acolo ca să le înteleg universul mai bine. Ne-a întâmpinat liderul lor, John, care vorbea foarte bine engleză și care ne-a introdus pas cu pas în lumea Masai. Femeile și bărbații din sat ne-au primit cu un dans și o rugăciune. Una dintre cele mai în vârstă mi-a zâmbit și m-a luat la dans. Multe dintre ele erau mai timide și aproape că nu îndrăzneau să ne privească”, a povestit actrița.

Actrița se simte norocoasă pentru societatea în care s-a născut

De asemenea, vedeta de 40 de ani a ținut să menționeze că bărbații acestor triburi sunt poligami și a subliniat lipsa puterii de decizie în cazul femeilor.

Cel mai mult m-au impresionat femeile și copiii. Femeile nu au nicio putere de decizie și i-am mulțumit încă o dată lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a mă naște într-o societate unde pot să fac alegeri. Părinții decid cine va fi prima soție și singura alegere pe care o poate face o femeie e în privința următoarei soții. Ingrată alegere, nu?”, a concluzionat Jojo.

 

Citit 1353 ori Ultima modificare Duminică, 19 Decembrie 2021 11:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.