„Spider Man: No Way Home”, un succes

„Spider Man: No Way Home”, un succes
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lungmetrajul „Spider Man: No Way Home”, al treilea cu Tom Holland în rolul principal, a devenit producţia Sony cu cele mai mari încasări în box office-ul american, potrivit The Hollywood Reporter. Filmul a generat încasări de 19,7 milioane de dolari în Ajunul Crăciunului, aducând totalul american la 405,5 milioane de dolari şi devenind titlul Sony cu cele mai mari încasări din toate timpurile, în SUA. Anterior, recordul era deţinut de „Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017), cu 404,5 milioane de dolari.

„No Way Home” este pe punctul de a depăşi pragul de un miliard de dolari, la nivel mondial, încasări care îl vor aduce pe primul loc în box office-ul global. În plus, va fi o premieră pentru o producţie lansată în pandemie să depăşească această sumă. Cele mai recente cifre arată un cumul de încasări de aproximativ 900 milioane de dolari.

În noul film „Spider Man”, personajul principal Peter Parker se confruntă cu cel mai brutal inamic de până acum - trecutul. Intriga este ţesută pe mai multe planuri, iar Spider Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare. Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe).

Citit 876 ori Ultima modificare Vineri, 31 Decembrie 2021 08:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.