Dan Negru face istorie cu Revelion 2022

Dan Negru face istorie cu Revelion 2022
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

De 22 de ani, Dan Negru face istorie la Antena 1, fiind încoronat Regele Audiențelor, datorită spectacolului unic pe care-l pune în scenă în noaptea dintre ani, atunci când organizează ”Revelionul Starurilor”. Ce record incredibil a atins prezentatorul TV, de această dată. Cine este vedeta pe care a reușit să o aducă la Revelionul de la Antena 1.

Pe 3 și 4 decembrie, Dan Negru a filmat ”Revelionul Starurilor” alături de zeci de vedete, care au încins atmosfera în platoul cel mai urmărit și îndrăgit în noaptea dintre ani. Oameni politici, cântăreți, artiști și vedete cu prestanță din showbizul românesc vin să participe la cel mai spectaculos Revelion televizat din ultimii 22 de ani.

Anul trecut, în plină pandemie, emisiunea lui Dan Negru a ieșit pe locul 2 în Europa, după cei de la televiziunea britanică BBC. De atunci, prezentatorul TV a vândut tot timpul de publicitate disponibil, în pauzele de reclame difuzate între momentele artistice și demascările vedetelor.

„Când Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în Europa, cu Revelionul în pandemie, toți erau curioși. Imediat, foarte multe companii mari au vrut reclame la Dan Negru. A contat enorm ce s-a întâmplat atunci, când doar BBC-ul l-a întrecut. S-au înghesuit multinaționalele. De atunci s-au cumpărat reclamele pentru Revelionul lui Negru. E sold out”, au declarat pentru Cancan surse apropiate lui Dan Negru.

Dan Negru o aduce pe Bianca Drăgușanu la ”Revelionul Starurilor”

Cel mai îndrăgit prezentator TV de la Antena 1 a plătit o sumă impresionantă pentru a o aduce pe Bianca Drăgușanu la ”Revelionul Starurilor”.

Cele mai multe dintre vedete vor fi plătite cu 1.000 de euro, dar fosta soție a lui Victor Slav și-a negociat contractul în așa fel încât va primi 2.000 de euro pentru apariția sa spectaculoasă la ”Revelionul Starurilor”, unde va purta una dintre rochiile sale, o creație superbă în valoare de 7.500 de euro. „Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood.

Conform presei, Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei.

Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm.

Anul acesta, Dan Negru speră să doboare un nou record, după ce a anunțat că ”Revelionul Starurilor 2022” va găzdui nu mai puțin de 90 de personalități celebre din România.

Citit 975 ori Ultima modificare Duminică, 02 Ianuarie 2022 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.