Gălățeanul care a cucerit scena hip-hopului românesc

Gălățeanul care a cucerit scena hip-hopului românesc
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Mătăsaru Leonard George, cu numele de scenă M.G.L., este un tânăr artist talentat, în vârstă de 21 de ani, născut și crescut în Galați, care și-a început cariera muzicală în anul 2017. Inspirat de rapperul american Pop Smoke, a creat muzică la foc continuu, cu fiecare single lansat oferind o calitate superioară celui precedent. La începutul anului 2021, artistul a debutat în industria muzicală românească cu o piesă despre orașul lui natal, intitulată "Galați", prin care a reușit să se facă remarcat la nivel național în lumea hip-hopului românesc, abordând un stil de drill new-yorkez. În urma succesului acestei piese, a urmat și un remix al ei, lansat la casa de discuri "Seek Music", în colaborare cu Nosfe.

La finalul anului trecut, M.G.L. a lansat piesa "Cine te crezi?". Cu acest single a reușit să ajungă la urechile publicului românesc, atingând peste 150.000 de vizualizări pe YouTube în mai puțin de o lună de la lansare. În prezent, piesa are aproape un milion de vizualizări și este pe locul 95 în "Top 100 Songs România".

Luna trecută, artistul a lansat "Contact Fatal", videoclip care a strâns în prima zi peste 200.000 de vizualizări pe YouTube. Astfel, M.G.L. alături de ZIOAN, producătorul care a creat instrumentalul piesei, a intrat pentru prima dată în trendingul muzical românesc. În momentul de faţă, piesa este pe locul 9 în trending și pe locul 1 pe platforma de streaming Spotify. În urma impactului pe care l-au avut piesele lui, M.G.L. a fost numit "drill king" de către ascultătorii lui, devenind "chipul" drillului din România.

Citit 7738 ori Ultima modificare Duminică, 13 Martie 2022 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.