O continuare „Quantum Leap”, în pregătire

O continuare „Quantum Leap”, în pregătire
Raymond Lee
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă ai fi întrebat copiii din România anilor '90 care e serialul lor preferat, sunt mari şanse ca răspunsul să fi fost ”Quantum Leap”/”Capcana Timpului”. Difuzat pe NBC între 1989 şi 1993, acest melanj de SF, comedie, dramă şi comentariu social s-a bucurat de o mare popularitate în epocă şi nu e deloc de mirare că NBC doreşte acum să actualizeze povestea. Un nou serial ”Quantum Leap”, cu Raymond Lee în rolul principal, se va lansa toamna aceasta, anunţă publicația Deadline, preluată de Cinemagia.

Acţiunea din noul serial are loc în zilele noastre, la 30 de ani după ce omul de ştiinţă Sam Beckett (Scott Bakula) a dispărut fără urmă, după ce a experimentat pe el însuşi acceleratorul Quantum Leap. Se formează o echipă de cercetători pentru a reporni proiectul şi pentru a descoperi misterele călătoriei în timp. Şi, dacă formula serialului original a mers aşa de bine, sunt mari şanse ca sequelul să aibă o premisă similară, anume catapultarea într-un alt timp a cercetătorului interpretat de Raymond Lee după o folosire greşită a acceleratorului.

Aproape necunoscut în acest moment, Raymond Lee a avut câteva roluri secundare în seriale precum ”Mozart in the Jungle”, ”Scandal” şi ”Here and Now”, dar noul ”Quantum Leap” l-ar putea transforma într-un nume de primă mărime la Hollywood. Recent, cariera lui a luat avânt, cu roluri în comedia de aventuri ”The Lost City” şi aşteptatul ”Top Gun: Maverick”, care se lansează în România la sfârşitul acestei luni.

Citit 610 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2022 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.