Cooper a „îmbătrânit” pentru continuarea la „A Star is Born”

Cooper a „îmbătrânit” pentru continuarea la „A Star is Born”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Bradley Cooper s-a schimbat cu totul în prima perspectivă asupra dramei biografice "Maestro", produse de Netflix, care îi servește și drept continuare a debutului său ca regizor, cu filmul "A Star is Born", cu multiple nominalizări la Oscar. Fotografiile de pe platoul de filmare au fost date publicului de către compania de streaming, arătându-l pe Cooper alături de colega de platou, Carey Mulligan, potrivit cinemagia.ro.

Cooper joacă în "Maestro" rolul celebrului compozitor Leonard Bernstein, iar Mulligan este soția compozitorului, Felicia Montealegre. Filmul îl prezintă pe Bernstein la mai multe vârste, iar machiajul îl face pe Cooper să intre în pielea mai vârstnicului Bernstein.

Steven Spielberg urma inițial să regizeze drama biografică despre Bernstein și l-a cooptat pe Cooper să joace în film. După "A Star is Born", Cooper s-a arătat însă mai interesat să scrie și să regizeze decât să joace.

Debutul regizoral al lui Cooper din 2018, "A Star is Born", a fost un succes. Filmul a câștigat 436 milioane de dolari la nivel global și a obținut opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film.

Citit 1188 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Iunie 2022 08:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.