Despărțită după 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu, gata de o nouă relație

Despărțită după 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu, gata de o nouă relație
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alina Sorescu a confirmat recent divorțul de Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie și 14 ani de iubire. Chiar dacă trece printr-o perioadă extrem de delicată, artista nu exclude posibilitatea de a-și reface viața la un moment dat.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, divorțul nefiind un eveniment plăcut pentru niciun cuplu, mai ales când sunt și copii mici la mijloc. Alina Sorescu se străduiește să depășească perioada dificilă, cu sprijinul fetelor sale și al familiei. Chiar dacă viața ei este acum dată peste cap, artista nu s-a lăsat descurajată de acest eșec și nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou, cândva.

Ce spune vedeta despre o nouă căsătorie

Nu este deloc ușor pentru Alina Sorescu să divorțeze de Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie, cu atât mai mult cu cât, în tot acest proces, sunt implicate și fiicele lor minore, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani). Chiar dacă este o perioadă dificilă, iar un astfel de eveniment poate descuraja pe oricine, în cel mai recent interviu acordat la TV, Alina Sorescu a făcut o mărturisire neașteptată, când a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată.

"N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc", a dezvăluit Alina Sorescu.

Întâmplător sau nu, aceste dezvăluiri au apărut la scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație, la Paris.

"Nu este adevărat că a încercat să ne împăcăm" 

Deși zvonurile despre divorțul lor au apărut încă de anul trecut, abia recent artista și designerul au confirmat că au intentat divorțul în luna februarie a acestui an. Va fi un proces de durată, dat fiind că cei doi se luptă în tribunal pentru custodia celor două fiice ale lor, primul pas fiind câștigat de artistă.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. Cum am mai spus, problemele sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la el. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac", a mai declarat Alina Sorescu.

Citit 1996 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Iunie 2022 08:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.