Lloyd Webber şi Antonio Banderas vor face echipă

Lloyd Webber şi Antonio Banderas vor face echipă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Andrew Lloyd Webber şi Antonio Banderas îşi unesc forţele în încercarea de a lansa muzică, piese de teatru şi divertisment live destinate publicului vorbitor de spaniolă din întreaga lume, informează The Guardian, potrivit News.ro. "Nu am tratat întotdeauna publicul vorbitor de spaniolă aşa cum ar fi trebuit. Vrem să le oferim excelenţă", a declarat Lord Lloyd Webber, la Madrid, cu ocazia unui eveniment desfășurat la începutul lunii iulie.

El şi Banderas s-au aflat în capitala Spaniei pentru a anunţa lansarea companiei de producţie "Amigos Para Siempre", numită după o piesă scrisă de Lloyd Webber pentru Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992.   

Producţiile companiei vor varia de la versiuni spaniole ale unora dintre cele mai mari succese ale lui Lloyd Webber, cum ar fi "The Phantom of the Opera", "Sunset Boulevard", "Starlight Express", "Jesus Christ Superstar", "Evita", "Cinderella", "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" şi "School of Rock".

"Antonio Banderas nu numai că face parte din divertismentul regal, dar este şi una dintre cele mai versatile minţi creative cu care am avut plăcerea de a lucra", a spus Lloyd Webber, potrivit Variety.

Banderas a atras atenţia pentru prima dată când a jucat într-o mică companie de teatru din Málaga natală, înainte de a se muta la Madrid şi de a lucra la Teatrul Naţional, unde l-a impresionat pe autorul spaniol Pedro Almodóvar. În ultimii ani, el a revenit la rădăcini, înfiinţând Teatro del Soho CaixaBank, cu sediul în Málaga, inaugurat în 2019 cu spectacolul "A Chorus Line", pe care l-a regizat şi în care a jucat.

Citit 1052 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Iulie 2022 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.