Bijuteriile „pierdute” ale lui Elvis Presley, scoase la licitaţie

Bijuteriile „pierdute” ale lui Elvis Presley, scoase la licitaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O colecţie de bijuterii oferite de Elvis Presley managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la vânzare, scrie Reuters. Considerată pierdută de decenii, colecţia rară va fi vândută la licitaţie, pe 27 august, la casa GWS Auctions în California.

Este vorba de mai mult de două sute de obiecte, inclusiv inele din aur încrustate cu pietre, butoni, ceasuri şi lanţuri. Pe lângă bijuterii, va fi vândută şi chitara Comeback Special folosită de cântăreţ în 1968, estimată la un milion de dolari. În 2021, o şuviţă de păr a lui Elvis a fost vândută cu 70.000 de dolari.

Fosta soţie a ”Regelui”, Priscilla Presley, a participat activ la autentificarea obiectelor. „Îmi revin o mulţime de amintiri. Ştim cu toţii că Elvis iubea bijuteriile. Dar aceste inele şi monede aduc bucurie”, a declarat ea, pentru Reuters.

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, spune că a lucrat la realizarea unora dintre ele şi a subliniat dorinţa ei de a lupta contra obiectelor contrafăcute. „Sunt atât de multe produse care nu sunt deloc autentice şi asta mă îngrijorează”, se plânge ea. ”Vreau să fiu sigură că vor ajunge la cineva care va avea grijă de ele şi le va iubi”.

Citit 129 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 08:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.