Vlăduța Lupău a născut un băiețel. Ce nume a ales cântăreața

Vlăduța Lupău a născut un băiețel. Ce nume a ales cântăreața
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos. Adrian Rus, soțul interpretei de muzică populară, a postat prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele acestuia.

Așteptarea a luat sfârșit, iar cântăreața a putut să își strângă copilul la piept. Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos. Bebelușul a venit pe lume într-un spital privat din Cluj, orașul în care artista locuiește alături de soțul ei. Pe una dintre rețelele de socializare, Adi Rus a postat prima imagine cu micuțul, dar și un mesaj emoționant. Fiul Vlăduței Lupău se numește Iair, fiind un nume biblic. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica. „Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești binecuvântarea mea! P.S.: A fost dragoste la prima vedere?? Vlăduța, te iubim cel mai mult, mamă eroină!”, a fost mesajul fostului portar de la CFR Cluj.

Fericire mare în familia lui Adi Rus și a Vlăduței Lupău

Ziua de 6 august va avea de acum o semnificație cu totul specială pentru familia Vlăduței Lupău, căci solista de muzică de petrecere a devenit mamă pentru prima oară. Adi Rus a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, ținându-și băiețelul, semn că i-a fost alături partenerei sale de viață pe parcursul nașterii. Odată ce fiul său a venit pe lume, el a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, pe rețelele de socializare, direct de pe holul spitalului. Cu această ocazie, el a făcut public și numele fiului său, un nume special, mai rar întâlnit! Deocamdată, cei doi nu își doresc să facă public chipul micuțului pentru că, cel mai probabil, respectă tradițiile și vor face acest pas tocmai după botez. Totuși, proaspătul tătic a scos la iveală o serie de detalii despre micuțul care a venit pe lume.

Apoi, Adi Rus (28 de ani) a împărtășit o lecție prețioasă de viață cu fiul său și, spre surpriza multora, a anunțat numele copilului. Vlăduța Lupău și soțul ei au ales un nume biblic, care înseamnă „lumina mea”. După ce a pierdut două sarcini, artista este văzută de soțul său ca o eroină, căci i-a oferit acum cel mai de preț dar.

Ce înseamnă numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei

Învierea fiicei lui Iair reprezintă una dintre minunile lui Iisus, consemnată în Evanghelia după Matei, cea după Marcu și cea după Luca. Iair l-a rugat pe Iisus să o vindece pe fiica lui, care era pe moarte, fiică pe care Matei o considera deja moartă. Pe drumul spre casă, o femeie foarte bolnavă îi atinge veșmântul Mântuitorului și se vindecă, iar episodul este cunoscut ca vindecarea femeii cu scurgere de sânge. Între timp, ea moare, iar Iisus merge în casa ei și o readuce la viață. Donahue și Harringron relevă, potrivit Wikipedia, că episodul ilustrează cum "credința, în special cea dovedită de femeia cu scurgere de sânge, poate exista și în situațiile aparent fără speranță".

Citit 6045 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 07:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.