Patru reţete de pui la cuptor în foaie de copt

Patru reţete de pui la cuptor  în foaie de copt
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pieptul de pui pregătit în patru combinaţii diferite, toate în hârtie de copt. Fie că este cu sparanghel, dovlecei sau sos pesto, fiecare din aceste reţete poate fi preferata ta.

Ingrediente necesare pentru patru reţete de pui la cuptor în foaie de copt: 800 grame piept de pui, 4 fileuri, 4 fire sparanghel, 2 linguriţe sos barbeque, 8 roșii cherry, jumătăţi, 2 linguriţe ulei de măsline, sare, piper, 1 cartof, felii subţiri, 2 cepe roșii, felii subţiri, 2 linguriţe sos pesto,

1 zucchini mic, rondele, 2 căţei usturoi, zdrobiţi, 1 lingură unt topit, 1 lingură parmezan ras,

½ ardei gras verde, felii subţiri,

1 lingură Cheddar ras, ½ linguriţă amestec de condimente.

Iată cum să prepari patru reţete de pui la cuptor în foaie de copt:

Pentru primul pacheţel,

așază firele de sparanghel pe hârtie de copt. Vino deasupra cu un piept de pui și întinde sos barbeque peste el. Adaugă jumătate din roșiile cherry, 1 linguriţă de ulei de măsline și asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.

Pentru al 2-lea pacheţel, folosește feliile de cartof, un piept de pui și o ceapă roșie. Întinde sosul pesto peste pui, toarnă 1 linguriţă de ulei și asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.

Pentru al 3-lea pacheţel, folosește zucchini, un piept de pui și adaugă usturoiul zdrobit, untul topit, parmezanul ras și roșiile cherry rămase. Asezonează cu sare și piper după gust. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor.

Pentru al 4-lea pacheţel, folosește ardeiul gras verde, un piept de pui, ceapa roșie rămasă și brânza Cheddar. Toarnă 1 linguriţă de ulei și asezonează cu amestecul de condimente. Înfășoară hârtia de copt în jurul ingredientelor. Adaugă cele 4 pacheţele într-o tavă de cuptor. Dă totul la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade Celsius, potrivit sodelicious.ro.

Citit 578 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Noiembrie 2022 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.