Ochelarii care adaugă subtitrări în viaţa reală au fost scoşi pe piaţă

Ochelarii care adaugă subtitrări în viaţa reală au fost scoşi pe piaţă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Este vorba despre perechea de ochelari XRAI care permite utilizatorului să vadă subtitrările dialogului cu persoana din faţa sa, cu care interacţionează. 

Ochelarii au și o aplicaţie disponibilă atât pe App Store, cât și pe Google Play Store. Ochelarii pot traduce sau afișa subtitrări în nouă limbi.

Dan Scarfe, fondatorul și directorul executiv al XRAI Glass, a declarat, la lansare: „Suntem încântaţi să anunţăm că XRAI Glass este acum disponibil la nivel mondial. Credem că această tehnologie inovatoare poate îmbunătăţi conexiunile pentru milioane de persoane cu pierderea auzului din întreaga lume. Am lucrat îndeaproape cu diverși parteneri, inclusiv cu Deaf Kids International, și direct cu persoane surde și cu deficienţe de auz, pentru a testa acest produs și am ascultat și învăţat de la toţi aceștia pentru a crea ceva care să schimbe cu adevărat viaţa. Am fost încântaţi să fim, de asemenea, martori ai modului în care XRAI Glass poate ajuta mai multe persoane decât am crezut iniţial că este posibil, inclusiv persoane cu neurodiversitate, cu probleme care îngreunează înţelegerea vorbirii și a sunetelor, posibilităţile celor pe care-i putem ajuta cu această tehnologie crescând pe zi ce trece“.

Tehnologia XRAI Glass este disponibilă prin intermediul unor tipuri de abonament, inclusiv un nivel gratuit care oferă utilizatorilor transcriere nelimitată în limba engleză și posibilitatea de a salva conversaţia de o zi.

Totodată, abonamentul poate fi diferit în funcţie de cerinţele clientului în legătură cu aplicaţiile din ochelarii smart.

Citit 575 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 22:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.