Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ingrediente. 250 g paste integrale, 2 linguri ulei măsline, 1 ceapă, 500 g ciuperci champignon, 3 căţei usturoi, 2 linguri ulei de avocado cu chilli.

Preparare. Pastele se fierb “al dente” în apă cu sare, se trec printr-un jet de apă rece şi se transferă într-un castron. Într-un wok punem uleiul de măsline şi ceapa şi lăsăm un minut pe foc. Adăugăm ciupercile spălate, curăţate şi feliate. Amestecăm şi lăsăm la foc mare 3-4 minute. Înainte de a lua de pe foc adăugăm şi usturoiul trecut prin presă. Mai lăsăm pe foc, cât să se evapore apa lăsată de ciuperci şi le punem peste pastele fierte. La final adăugăm 2 linguri ulei de avocado cu chilli.

Citit 977 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2022 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.