Destinații perfecte pentru noaptea dintre ani

Destinații perfecte pentru noaptea dintre ani
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tradiția spune că așa cum vei petrece noaptea dintre ani, la fel îți va merge în anul care începe. Pornind de la această credință, petrecerile de Revelion și mesele îmbelșugate sunt nelipsite la români. 

Pentru cei care doresc să petreacă Anul Nou în altă parte decât confortul propriei locuințe, vă prezentăm câteva opțiuni pentru minivacanță.

Destinații din România pentru cei care își doresc distracție de Anul Nou 2023

Brașov

Brașovul este una dintre cele mai căutate destinații pentru a petrece noaptea dintre ani. Cu o mulțime de obiective turistice, pârtii de schi și peisaje pitorești, Brașovul este o destinație pentru toate vârstele.

Sinaia

Sinaia este o destinație ideală pentru a petrece Revelionul. Domeniul de schi din Sinaia numără 14 pârtii, de diferite grade de dificultate. După distracția de pe pârtie, turiștii pot merge la restaurantele din zonă, unde sunt așteptați cu preparate tradiționale. De asemenea, un sejur în Sinaia nu este complet fără o vizită la Castelul Peleș, Castelul Pelișor și celelalte atracții ale stațiunii.

Maramureș

Maramureș este o regiune care se poate vizita în orice perioadă a anului. Însă, printre cele mai pitorești locații pentru a petrece Revelionul 2023 sunt: Cavnic, Borșa, Vișeul de Sus, Ocna Șugatag sau Moisei.

Cluj-Napoca

Clujul este unul dintre orașele din România ideale pentru Revelion. Aici, turiștii pot petrece în cluburi, pot lua masa la un restaurant sau pot merge în piețele principale unde se organizează concerte și focuri de artificii.

Sibiu

În Piața Mare din Sibiu, în noaptea dintre ani, turiștii se pot bucura de un concert în aer liber, iar la miezul nopții pot servi un pahar de șampanie în timp ce admiră focul de artificii organizat de primărie.

Destinații de Anul Nou pentru amatorii de liniște și relaxare

Pentru cei care vor să fugă departe de agitația orașului și preferă să petreacă noaptea dintre ani într-o zonă mai liniștită, am selectat câteva locații mai puțin aglomerate. 

Delta Dunării

Delta Dunării este considerată una dintre cele mai frumoase zone ale țării, indiferent de anotimp.

În perioada de iarnă, Delta Dunării devine o oază de liniște, iar turiștii se pot bucura de plimbări cu barca sau pot alege să se distreze la patinoar.

Cârțișoara

Cârțisoara este o localitate situată la 47 de km de orașul Sibiu. Zona este ideală pentru familii. 

Turiștii au mai multe variante de relaxare. Pot alege să se dea cu sania sau se pot bucura de o plimbare în timp ce admiră peisajele de vis.

Sursa: Știrile PROTV 

 

Galerie de imagini

Citit 815 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2022 18:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.