Ce vedete cântă la concertele de Revelion 2023

Ce vedete cântă la concertele de Revelion 2023
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revelionul 2023 va fi sărbătorit în toate oraşele din ţară şi numeroşi artişti de seamă vor urca pe scenă. Petrecăreţii sunt aşteptaţi să se distreze, iar voia bună va fi în toi. În Bucureşti, petrecerea va avea loc în Parcul Titan, iar în Sibiu sau Cluj scena va fi amplasată în pieţele centrale ale oraşelor.

De Revelion, vor fi anul acesta petreceri în toată ţara. Indiferent de oraşul în care petreci noaptea dintre ani, administraţiile locale au plănuit spectacole pe cinste. Iată ce vedete vor urca pe scenele din marile oraşe ale României.

Bucureşti

De organizarea eveni­men­tului de Anul Nou s-a ocupat Primăria Sectorului 3, care are în administrare şi Parcul Titan, locul în care va avea loc petrecerea. Nume mari din industria muzicală sunt aşteptate să urce pe scenă în noaptea dintre ani, dintre care îi amintim pe Voltaj, Delia, Guess Who, Emaa, Marius Mihalache, Cosmin Seleşi Orchestra, dar şi Manuel Riva, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din România. Este pregătit şi un moment de muzică disco, care să amintească de anii ’80-’90. Petrecerea va începe la ora 20,00, iar intrarea este liberă. Va exista şi un spectacol de lumini şi lasere, iar la miezul nopţii un foc de artificii va marca intrarea în anul 2023. „Pe 31 decembrie, vă aşteptăm în Parcul Titan, să umplem spaţiul cu energia voastră“, este mesajul Primăriei Sectorului 3.

Constanţa

În Constanţa va fi un adevărat spectacol de Revelion în Piaţa Ovidiu. Organizatorii vor aduce mai mulţi artişti cunoscuţi, precum Alexandra Stan, Robert Georgescu, Dirty Nano şi Pascal Junior, dar au pregătit şi un spectacol de artificii de 7 minute, care va face cerul să strălucească.

Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca vor exista mai multe petreceri organizate în pieţele principale ale oraşului. Pe lângă acestea, vor fi deschise şi numeroase cluburi, unde tinerii se pot distra în voie. De la ora 22,00 va urca pe scena din Piaţa Unirii DJ Project, apoi trupa Compact. La miezul nopţii va avea loc un foc de artificii de 10 minute. Seara se va încheia cu Arpy & Zip Band, care vor urca pe scenă imediat după focul de artificii.

Sibiu

Piaţa Mare din Sibiu va fi cu siguranţă plină de petrecăreţi, fiindcă aici va avea loc spectacolul de Revelion. Nume mari precum Irina Rimes, Domino şi FunkyDrop vor urca pe scenă pentru a încânta publicul numeros care se va aduna. „Trecem în 2023 împreună, la Sibiu, la cea mai faină petrecere de Revelion. Artiştii care urcă anul acesta pe scena din Piaţa Mare sunt Irina Rimes, Domino şi FunkyDrop, iar noi am început deja să numărăm câte zile au mai rămas din 2022“, au spus organizatorii concertului din Sibiu.

Craiova

La Craiova vor urca pe scenă Alina Eremia, Inna, Casual Band, dar şi Bryana Holingher. Organizatorii au pregătit mai multe momente interesante, precum şi un spectacol de artificii la miezul nopţii.

Galerie de imagini

Citit 2393 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2022 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.