Gogoși cu bere

Gogoși cu bere
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gogoșile cu bere sunt un desert ușor de făcut și pe placul tuturor.

Ingrediente: 250 ml bere, 250 ml apă minerală, 1 ou, 250 g brânză de vaci, făină cât cuprinde, 1 plic zahăr vanilat.

Preparare: Se pun într-un castron berea, apa, oul, brânza de vaci și se omogenizează bine. Apoi, se adaugă făina în ploaie și se amestecă încontinuu până ce se obține un aluat omogen, ca o smântână groasă. Apoi, cu o lingură, care se dă prin uleiul încins din tigaie de fiecare dată, se ia din aluat și se dă drumul compoziției în tigaie, formând astfel gogoșile. Când sunt prăjite, se scot pe un șervet care să absoarbă surplusul de grăsime. Se pun gogoșile pe un platou și se pudrează cu zahăr vanilat.

Citit 880 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2023 16:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.