Cătălin Scărlătescu a dat din casă detalii despre Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a dat din casă detalii despre Doina Teodoru
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

”America Express - Drumul Aurului” a început, iar concurenții deja se luptă pentru a câștiga amuleta și a trece toate etapele în concurs. Concurenții au ajuns la cimitir, după ce catrinele, personaje fabuloase din Mexic, le-au luat rucsacurile și le-au dus acolo. Juratul de la ”Chefi la cuțite” a mărturisit că, orice ar fi, el promite că face orice pentru iubita lui, ca ei să treacă toate probele show-ului împreună. 

Ce a recunoscut Cătălin Scărlătescu despre iubita lui

La ”America Express”, chef Cătălin Scărlătescu a spus că iubita lui, Doina Teodoru, este mult mai competitivă decât el. De asemenea, el i-a promis iubitei sale că face orice pentru ea, iar el va face tot posibilul să rămână cât mai mult în competiție. „Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic. O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, i-a spus juratul de la ”Chefi la cuțite” iubitei sale. Și Doina Teodoru a spus o glumă simpatică despre chef Cătălin Scărlătescu. Actrița a mai declarat că lor le place mult să călătorească, acesta fiind și motivul pentru care au acceptat provocarea de a participa în această competiție.

„El este cea mai drăguță chifteluță din lume (râde). Eu sunt actriță de teatru, fac și film. Și mie, dar și lui ne place să călătorim, dar eu sunt genul rucsac, iar el este genul troler”, a explicat ea.

Cum s-au descurcat cei doi în găsirea rucsacurilor

După ce catrinele, personaje fabuloase din Mexic, au intrat în dormitoarele lor și le-au luat rucsacurile, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pornit în căutarea lor. Cei doi au ajuns la cimitir și, după multe căutări, au găsit rucsacurile care le aparțineau și le-au umplut cu lucrurile de care aveau nevoie în competiție.

Citit 2160 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 09:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.