Sexul de la prima întâlnire poate fi o idee bună

Sexul de la prima întâlnire poate fi o idee bună
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sexul la prima întâlnire este un subiect tabu de cele mai multe ori, însă există motive întemeiate pentru care un expert în relații ne îndeamnă la așa ceva. La fel și cei care au făcut-o.

Expertul în relații Rachel Wright din New York susține un lucru pe care cei mai mulți aventurieri voiau să-l afle - că nu există niciodată „momentul ideal” de a te culca cu cineva, motiv pentru care... se poate întâmpla oricând. Mai mult, terapeutul e de părere că simplul fapt că cedezi din prima efortului celuilalt de a te seduce te scutește de multe bătăi de cap, principala fiind aceea că nu vei mai pierde timpul cu cineva nepotrivit ție, vei afla imediat dacă îți dorești să te mai întâlnești cu acea persoană sau nu.

Conform rezultatelor unui studiu, jumătate dintre participanți au recunoscut că s-au culcat cu cineva la prima întâlnire amoroasă, iar cei care n-au făcut așa ceva sunt de părere că trebuie să stabilească mai întâi o legătură emoțională cu partenerul înainte de-a se arunca în pat cu el.

Rachel definește sexul ca fiind „orice experiență semnificativă de a obține plăcere” și spune că idealurile demodate pot determina apariția rușinii în cazul celor pe care-i bate gândul să sară în pat la prima întâlnire cu cel de-abia cunoscut.

 

Citit 1205 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 21:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.